mr.iphone

Vršac

Član od: 27.08.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Apple iPhone | Futrole, maske i folije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodaje kopije futrola kao originale, i ako izuzmemo sve to , najgore je sto ih prodaje u već otvorenim pakovanjima, znači stigla mi je već otvarana, mozda i koriscena futrola koja ima ostecenje kod kamere. Pazite sta kupujete od njega. .. ja sam bacio 20 eura, ne morate i vi.
nije mi namera da se ovde pravdam, ali ne mogu da razumem administratore sa KP koji dozvoljavaju da se tako dele negativne ocene bez ikakvih dokaza, “Nikola” me nije ni pozvao kada je preuzeo paket pa da mi to kaze kako je navodno kutija od maske bila otvorena i da je maska ostecena, sto naravno nije istina, ali da je tako uradio naravno da bih prihvatio da mi vrati istu masku sa istim otkupom koji je on meni platio i naravno troskove postarine, kada sam ga pozvao rekao mi je kako nema vremena da se cima i da vraca robu, a sto se tice da li je original maska to znaju drugi clanovi koji su vec uzimali od mene maske, jer nije ovo prva maska koju sam prodao. zamolio bi administratore da ubace opciju kod ocenjivanja da mogu slike da se stavljaju kao opcija bas zbog ovakvih situacija. hvala
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.