Mr. J

Kikinda

Član od: 30.06.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prvo mi poslao adresu da posaljem, pa se dogovorili licno da preuzme da bi me ceo dan vukao te oce, te nece. Na kraju kaze, ako ga ne prodas kupicu ga. Ne bih se oslonio na ovakve ljude.
Poštovani gospodine Miso, zao mi je sto je došlo do ove sad situacije da ste toliko ogorčeni postali da ste zaseli za vas mali računar, ušli na KP i dali ovako nepravednu negativnu ocenu. Takodje mi je žao što ne razumete terenski rad i ne znate kakva je to situacija kada morate da radite kako poslodavac vam naleze. Ja vremena nisam imao a dao sam sve da pronađem osobu koja će mi izaći u susret da to preuzme. Ponudio sam odmah na početku naseg razgovora da uplatim pare, to da, ali kad mi se kaze da idem na terenski rad sta ja tu mogu? Da odem na 3 nedelje ja ne smem vas lap top toliko da rezervisem, zato sam i rekao da neću uzeti jer ni nema ko da ga preuzme. Vas je više pogodilo to što nećete uspeti da prodate to sokoncalo nego što vas je taj neko "vukao" ceo dan. Prvo pričate da nemate auto, zatim da imate, cak ni vi sami ne znate šta želite. Svako ima svoje ogledalo a koliko vidim vi vaše niste ni pogledali pa samo vidite druge ljude. Hvala na oceni i svako dobro vam zelim
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.