MS STORE

Pančevo

Član od: 29.09.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Elektro i rasveta > Kablovi

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovor je bio da se posalje postexpresom da bi stiglo u subotu, prodavac salje Bexom a pritom me ne obavestava o promeni, meni paket stize rek u utorak sa skoro duplo vecom postarinom nego sto bi to bilo postexpresom. Komunikacija nikakava, nakon slanja paketa prodavac vidi poruke ali ne odgovora. Da mi nije bitno ne bih ni preuzeo paket ali sam primoran da ga preuzmem a za prodavca negativna ocena jer je bas takva i komunikacija i saradnja bila. Ne preporucujem saradnju!
Opis iz oglasa je tacan, roba je kvalitetna i ispravna - niko vas nije prevario niti prekrsio dogovor oko toga sta se salje od robe, komunikacija jeste prosla lose i za to preuzimamo odgovornost, greska se desila tj paznja je popustila jer ste porucili robu dan pred prvomajske praznike kada mi ne radimo, i zato ste dobili robu dan kasniej nego sto ste ocekivali. Za to se izvinjavamo, ali je ovakav komentar nezreo i zlonameran s obzirom na to da ste dobili ono sto ste porucili, niko vas nista nije prevario, nego se desio propust u organizaciji slanja usled neradnih dana a vi pokusavate da predstavite celu ocenu kao jako negativnu bez objektivnog razloga. Jos nesto, na svakom nasem artiklu stoji obavestenje da dostavu vrsimo Bex-om, tako da ni tu niste obmanuti ni nakoji nacin i ne znam otkud vam ideja o slanju Post express-om kad jasno pise BEX.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.