Ms030

Bor

Član od: 27.10.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pitao sam ga lep jel sve uredu sa telefonom ima li kakvih telefon mana na sta je on odgovorio da nema nikakvih mana da nema fleka i ostaloo . pruzela mi supruga tel jer sam ja bio na poslu kad sam se vratio isproveravao ga ima sta da vidim VELIKE ZUTE FLEKE NA EKRANUU na sta on porice kad ga pitam . .izmislja mi izgovore kako je kurir moguce nagnjecio aaa sto je najace ja sam na brzinu napravio propust ii zaboravio da mu kazem da mi posalje slike na belu pozadinu i da ga snimi pre slanja aali nema vezee. .ponudio sam decku da platim oba pravca postarine da mu vratim telefon aa on menii pare na sta je on odbio. . STOGAAA! !! ! SSTO DALJE OD OVOG CHLANA!
Sa telefonom je bilo sve uredu a to sto se ti javlja posle 6h od preuzimanja da kazes kako telefon ima fleke na ekranu itd telefon je poslat ispravan a ti sta si radio sa telefonom 6h od preuzimanja nije moj problem sto dalje od telefon se proverava odma nakon preuzimanja. STO DALJE OD njega
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.