MT

Novi Sad

Član od: 16.05.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Oprema za poslovanje > Potrošna roba i materijali

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Kese su lošeg kvaliteta, mnogo su tanje nego klasične kese kakve možete videti u pošti, bexu ili aksu. Problem je što kada se zatvore i spakuju 20 paketa u veliku kesu, lepe se jedna za drugu i pocepaju se. Tražio sam gotovinski račun ali sam dobio običan fiskalni, ne razumem zašto kada im je 20 sekundi posla da odrade gotovinski
Kese su istog kvaliteta ko i za sve druge, sto govori puno pozitivnih ocena, a kvalitet je isti kao i kod brzih posta jer su svi oni nasi kupci i znamo sta im iaporucujemo. Sto se tice gotovinskog racuna, postavljam copy/pste kupcevu poruku: “U slučaju da je moguće da dobijem gotovinski račun moj PIB je *********, a ako nije nema veze, svakako poručujem” Opis proizvoda: opisano je ono sto ste dobili Komunikacija: u 3 poruke je sve reseno i roba je poslata! (ne znam sta tu moze biti bolje) Iapostovan dogovor: po zahtevu kupca (Ukoliko je bio neophodan gotovinaki racun onda ne treba da ostavite peostor da moze i sa i bez, nego zhrevate gotovinaki racun, i mi recimo nebi prihvatili porudzbinu jer iz tehnickih razloga u tom momentu niamo mogli da izdamo gotovinaki racun) U svakom slucaju, kupcu ako kvalutet nije odgovarao i ako je ocekivao nesto drugo mogao je vratiti robu i bio bi mu vracen novac u potpunosti. Smatram da je nismo trebali da dobijemo negativnu ocenu.

Mobilni telefoni > Nokia

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodao mi pokvaren telefon! Telefon je opisao kao potpuno ispravan, u garanciji, a poslao mi je telefon na kome dugmad za utišavanje/pojačavanje zvuka i taster za kameru nisu radili. Marko se pravdao da je telefon koristila njegova majka ili žena pa nije znao, dogovorili smo se da odnesem u servis na popravku koju će on da plati, pristao sam jer sam mislio da je čovek od reči i realno, drugog izbora nisam ni imao. Prvo sam svratio u Telenor, pošto je telefon u garanciji i radnik mi je odmah rekao da ne vredi da im reklamiram telefon, poništiće garanciju jer je očigledno da je u pitanju fizičko oštećenje. Telefon sam zatim odneo u servis gde je potvrđeno da su tasteri bukvalno odvaljeni sa ploče! Tasteri za utišavanje/pojačavanje zvuka su popravljeni, dok je taster za kameru nemoguće napraviti jer je od prejakog stiskanja oštećena ploča. Epilog: kupio sam trajno oštećen telefon, koji je reklamiran kao potpuno ispravan. Marko je naravno prestao da mi se javlja na telefon. Zanimljivo je da mi je pre toga bukvalno dosađivao i zvao više puta dnevno da proveri da li mi je stigao telefon, jer je dostava kasnila, a i moram da dodam da me je Marko slagao za slanje i poslao telefon par dana nakon što mi je rekao da je poslao. Elem, Marko prestaje da se javlja na telefon. Zvao sam ga više puta i poslednji poziv mi je odbio i porukom me obavestio kako je navodno u Italiji, da se vraća za dva dana i da će se javiti, međutim od tada je prošlo dosta dana i Marko se nije javio. Molim administraciju da sankcionišu dotičnog, a Vama Marko sledi prijava. Najgore od svega mi je što je Marko znao na početku da telefon kupujem kao poklon za rođaka, ali tu se ni malo nije libio, to dovoljno govori o kakvoj se ljudini radi.
Na zalost, oglas je bio usluzan, ali to nije bilo napisano u opisu. Dobio sam negatinu ocenu za nauk… :(
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.