Murat

Novi Pazar

Član od: 17.03.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Napajanja

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Naručio napajanje, uredno sam ga poslao i obavestio ali baš sutradan mu je iskrsao "neki problem, te nije bio u mogućnosti da preuzme pošiljku. Obećao da će mi nadoknaditi troškove poštarine pošto se pošiljka uredno vratila posle 10 dana njegovom krivicom ali naravno ništa ni od toga. Izgubljeno vreme oko slanja i eventualnu prodaju napajanja na drugom mestu neću ni da računam. Savet drugima da dobro obrate pažnju kako će sarađivati sa njim. Može se lako desiti da mu opet iskrsne "neki problem" pa da budete poput mene.
Rekao sam coveku da cu vratiti novac koji ce dati za postarinu, a on je govorio na foru: "do sutra ima da uplatis". Ja sam se izvinio, jer stvarno se desilo nesto sto nije planirano, 2 porudzbine(od ovog clana i drugog) sam vratio, medjutim ovaj covek je dosta nestrpljiv. Opet kazem zao mi je sto nisam mogao da prezumem posiljku i sto nije mogao da saceka da mu posaljem novac za postarinu, moram reci da posiljka tek danas treba da mu stigne, proverio sam na track&trace.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.