Music Box

Šabac

Član od: 15.02.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio > Gramofoni | Delovi i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Sa čovekom se dopisujem par godina veruje da zna al misli da ipak ne zna jer mi je poslao iglu koja nije za moj gramofon. Bez obzira što sam mu naglasio da mi treba igla za Philips gramofon sa 5 konektora na sta mi je odgovorio da se menja cela glava sa iglom i da nova glava sa iglom košta 4000dinara i da je može poruciti na šta sam ja rekao da poruci (verujući da zna šta mi treba i da ima katalog na osnovu kog poručuje glave i igle za gramofone). Igla sa glavom je stigla upakovano sjajno uz njegovu vizit kartu naravno kad sam pokusao da je zamenim nisam mogao da pretpostavim da mi je čovek poslao neodgovarajuću i pored prepiske. Na viberu smo se takodje dopisivali pošto je stigla neodgovarajuća glava i posle sedam dana je rekao da će mi je zameniti. Pošto nemam stalni posao a i novac nisam mu poslao tad već posle godinu 6 meseci sam mu poslao poruku (u mediju vremenu dobio drugi gramofon kome fali igla) i kad sam ga pozvao reče "zar stvarno misliš da posle godinu dana treba da ti prihvatim reklamaciju". Iskreno sam se nadao da "dogovor kuću gradi" al čoveka ne interesuje očito kad sam mu rekao da ću promeniti ocenu ladno je rekao promeni. Savetujem da pazite prilikom trgovine sa ovim čovekom jer očito ne zna da ne ide svaka glava gramofona na svaki gramofonkao i svaka zubna proteza na bilo čiju vilicu - neće da stane
Kupoprodaja obavljena pre godinu i po dana na obostrano zadovoljstvo što potvrđuju i obostrane pozitivne ocene. Svaka priča posle 18 meseci nije realna.

Audio > Gramofoni | Delovi i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ažurnost, i dinamika razmena poruka je odlična, i komunikacija efikasna. Na dodatni upit i pojašnjenje vezano za karakteristike proizvoda (da li odgovara konkretno navedenom gramofonu) dat je pogrešno potvrdan odgovor; po preuzimanju, oštećenja na originalnoj ambalaži su bila primetna, ali nebitna naspram činjenice da je jedna od šarki očigledno prethodno polomljena, i zalepljena super lepkom. Veliko razočarenje. Umesto oglašenih novih, neotpakovanih šarki, prodata mi je jedna nova, i jedna jasno oštećena, pritom šarke su neodgovarajući model, iako sam pre kupovinu tražio potvrdu da odgovaraju gramofonu koji posedujem. Veoma loše iskustvo, i preporuka zaobilaziti dotičnog trgovca.
Šarke su apsolutno nove nekorišćene.Jedna je ambalaža bila otvorena zbog slikanja što se vidi na fotografijama.Ako šarke ne odgovaraju reklamacija je trebalo da usledi odmah a ne posle dve nedelje.

Audio | Vinili, CD i kasete > Vinili | Kompleti

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

recimo ok, a predmet bas nije u opisanom stanju.
1.Predmet je u opisanom stanju. 3.Ispoštovan dogovor - dat popust , dobro upakovano i korekto distribuirano.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.