Music store

Kragujevac

Član od: 09.12.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Muzika i instrumenti > Ozvučenja

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Negativna ocena za ovog prodavca. Ugovorio sam kupovinu ovih kutija za 300 eura i kada sam dosao iz Beograda u Kragujevac doziveo sam takvu neprijatnost da jos ne mogu da verujem. Covek je jednostavno pokazao kutije koje su izgrebane i izlupane kao da su prosla dva svetska rata. Na moje pitanje zasto je postavio slike od drugih kutija i zasto mi je garantovao da su ocuvane i kao nove, covek hladno kaze da nije imao vremena da slika ove kutije pa je postavio sliku koju je pronasao na internetu. Kaze da je to taj model i da za te pare nisam trebao da ocekujem vise. Na moju sugestiju da radi posao prodavca opreme i da mi je napravio stetu jednostavno kaze izvini, nije mi bila namera. Mislim da ovakvi prodavci zasluzuju najvisu negativnu ocenu i upozoravam ostale kolege da dobro razmisle pre nego sto zapocnu saradnju sa ovim prodavcem. Sramota.
Kutije su bile u vlasnistvu kafane Vodenica u Kragujevcu i sav dogovor gospodin je vodjio sa menadzerom kafane. Nemam nikakve veze sa ovim slucajem osim sto su kutije stojale u magacinskom prostoru kod mene u radnji, ispalo je da sam kolateralna steta neuspele pogodbe izmedju njih dvojice:) Kutije su, po mom misljenju ocuvane i u sasvim solidnom stanju a tako misli i gospodin koji ih je i kupio samo par dana kasnije. Postujem ocene koje je izneo gospodin, srecom one se razlikuju od svih drugih..
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.