Musician

Aleksinac

Član od: 10.12.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Sony

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Mislim šta da kažem. .. .. U oglasu lepo piše stanje telefona "ODLIČNO OČUVAN". Ali malo sutra, ekran izgreban za sve pare, odziv ekrana KATASTROFALAN. Sad se vadi na kvalitet u odnosu na cenu. Cena jeste veoma povoljna ali onda treba navesti nedostatke a ne staviti "ODLIČNO OČUVAN". .. . Druže nevalja ti to, al tebe verovatno baš briga za to, ti si telefon prodao. Loš posao druže. Ako smo došli do toga da uvaljujemo drugima po svaku cenu SVAKA ČAST.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nisam zadovoljan Prodao mi je telefon zakljucan na mrezu a telefon je zakljucan i na mrezu i na iclod Mogu samo da bacim telefon Saljem poruke na sajtu ne odgovara
Telefon je zakljucan na mrezu, trebas da ga aktiviras originalnom karticom, a to nema nikakve veze sa iCloud-om! *JA SAM KORISTIO TELEFON PRE VRACANJA NA FABRICKA PODESAVANJA*. Na svaku poruku sam dao odgovor,od prve do poslednje... Hvala na oceni!

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

clan je poslao telefon, ni blizu ne odgovara onome sto je naveo u oglasu, sad je vec i blokirao komunikaciju na sajtu, tako da ga izbegavajte za saradnju
Telefon je zakacio na iTunes... Uzet je sa rizikom da moze biti sredjen u Recovery mode-u, a moze i da bude veliki kvar. Ja sa tim nemam nikakve veze, razocarenja ne bi trebala da uticu na ocenu, ali u svakom slucaju hvala na oceni!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.