MusicShop 0605540747

Sombor

Član od: 16.09.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Muzika i instrumenti > Gitarska oprema | Delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne preporucujem saradnju, neodgovorna komunikacija, dogovor i magnet koji prodaje nije kao sa slike kao nov nego polupan i fale delovi.
Ivica Vec sam ga bacio u kantu necu da se akam za 2000 dinara. 05.12.2015 18:34h Music Shop Posalji ga nazad 05.12.2015 17:39h Ivica Sto mi posla slomljen i bez poklopca magnet Šta ima korektnije nego da čoveku vratim pare i da mi vrati predmet trgovine ako nije zadovoljan. Njegov je problem sto je magnet "bacio",ako uopste jeste ,ko zna.

Muzika i instrumenti > Gitare | Električne

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac je naveo da je gitara extra odradjena a u stvari je napukla pozadi glavni deo je od nekog presovanog kartona a ne od drveta. pisti zvizdi ne moze se svirati na nju i on je to znao. Ponudio sam da zadrzi deo novca i da mu odnah vraim gitaru nije se ni javio. Gitara je neupotrebljiva
Na oglasima su bile detaljne slike i nema nikakavih pukotina ni gluposti, a te slike i sad imam.Ne znam sta znaci "glavni deo" ali pretpostavljam da je to telo a to dovoljno govori o ovom "poznavaocu" gitara.Voleo bi da nam dokaze tu tvrdnju o presovanom kartonu jer jer ko se i malo razume u gitare zna da je to neizvodljivo.Kao i kod svake replike i kod ove su magneti najslabija karika i to sam mu naglasio vise puta u telefonskim razgovorimaa ali radi normanlo bez pistanja zujanja i slicno,jer sam je licno isprobao.Naravno ,posle mu je zafalilo malo novca pa se setio mene da zavrne,nece moci.Culi smo se 100x telefonom i posle sam prestao da se javljam jer me covek zestoko smarao. On bi hteo gitaru za 300e koja radi kao original od 3000e ,smesno ☺
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.