slika
slika
slika
1 od 3

Admira A6 klasična gitara

49.900 din

Beograd
Novo
169
1
pre 13 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
MusicBox online
Član od 04.08.2016.
Svi oglasi

Admira A6 je ručno izrađen u Španiji od odabranog drveta i jedan je od modela sa najpovoljnijom cenom koji se prodaje za instrument ovog kvaliteta.

 

Marketed as a 'beginner' guitar, Admira has not sacrificed sound or comfort in their desire to create an  affordable instrument for students to enjoy. The great playability of the Admira A6 proves an inspiration to practise, as is the superb tone, clarity and expression of this model.  Admira A6 has also been made with a 'Spanish heel'.  This system, which is a far more complex method than the glued neck,  offers significant sonic advantages, such as an increased volume,  greater sustain and higher stability. The Admira A6 guitar features a solid cedar top, Indian rosewood back and sides, mahogany neck with ebony fingerboard, gold-plated tuners, Savarez strings and lux high-gloss finish.

 

 

Načini plaćanja:

1. Keš
2. Kartice (odloženo na 6 mesečnih rata kreditnim karticama Banca Intesa)
3. Čekovi (odloženo na 6 mesečnih rata čekovima svih banaka)


Music Box DOO, Bulevar Zorana Djindjića 67, Novi Beograd, Beograd.

Za sve informacije o kompletnom asortimanu pozovite nas na 011/311-8970

 

ID Oglasa: #143756107
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.