slika
1 od 1

Paulino Bernabe Especial

1.356.600 din

Beograd
Novo
Dostupno odmah
66
0
juče
Guitar Salon Beograd
Član od 09.05.2020.
kp izlog

Guitar Salon Beograd - Specijalizovana prodaja gitara i opreme - Bulevar Zorana Đinđića 45 D

 

 

Top: Cedar
Back: Madagascar Rosewood
Sides: Madagascar Rosewood – Cypress
Neck: Brazilian Cedar with Carbon Fiber reinforcement
Fingerboard: Ebony
Scale: 650 mm
Nut width: 52 mm
Finish: French polish
With hard case

 

 

Description:

 

 

Paulino BernabéI (1932- 2007) se smatra jednim od retkih elitnih proizvođača klasičnih gitara. Iako je Paulino Bernabe bio duboko ukorenjen u staroj Madridskoj školi izrade gitara, bio je veliki inovator i eksperimentator. Razvio je svoje posebne sisteme letvica i metode konstrukcije koje su omogućile njegovim gitarama da dobiju jedinstven širok i moćan zvuk sa jakim basovima, čistim visokim tonovima i velikim rasponom boja. Paulino Bernabe je napravio izuzetno velike zalihe najkvalitetnijih vrsta drveta, što sečenog što u komadima različitih veličina i starosti. Paulino Bernabe II (sin) je rođen 1960. godine u Madridu, a od samog početka bio je u bliskom kontaktu sa radionicom svog oca. Sa 17 godina, Paulino Bernabe II je započeo svoju karijeru u radionici kao očev šegrt. Čak i kada su se odmarali ili bili na godišnjem odmoru stalno su razmišljali o svom zanatu. Danas, nakon očeve smrti, Paulino Bernabe II veoma uspešno nastavlja porodičnu tradiciju izrade najboljih gitara.

Model Especial je jedna od najsimboličnijih gitara koje je napravio Paulino Bernabe. To je fascinantna koncertna gitara koja ujedinjuje neizostavne kvalitete izvrsnog instrumenta, prikazujući briljantan, moćan ton, izuzetno širok spektar zvuka i boja, veliki dinamički raspon i fluidnu svirljivost. Ovaj instrument ima dvostruke stranice od madagaskar palisandera i čempresa. Prednja ploča je od kedra i ima specijalni Bernabeov sistem letvica. Za izradu ovog modela bira se najkvalitetnije moguće drvo iz zaliha porodice Bernabe. Gitara je izuzetno udobna za sviranje. Upravo ova gitara pokazuje zašto su gitare Paulina Bernabea među najboljim španskim instrumentima.

 

 

=================================


Prvi specijalizovani salon gitara (klasičnih, flamenko i ozvučenih) u jugoistočnoj Evropi.

U ponudi imamo gitare najvišeg nivoa kvaliteta, namenjene početnicima, srednjoškolcima i koncertnim sviračima.

Osim gitara u ponudi imamo sve što je potrebno nekom ko se bavi gitarom: žice, stalke, stoličice za nogu. . .

 

GUITARSALON DOO BEOGRAD

Bulevar Zorana Đinđića 45 D

Tel: +381 62 150 77 25

EMail: office@guitarsalonbelgrade. com

ID Oglasa: #160114813
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.