slika
slika
slika
slika
1 od 4

Takamine GC1CE-NAT Klasična gitara

36.990 dinFiksno

Novi Sad
Novo
475
7
pre 3 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
MIX doo
Član od 01.10.2009.
kp izlog

Napomena: svi naši oglasi na KupujemProdajem portalu su informativnog karaktera !
Cene , količine i dostupnost oglašenih artikala podležu promenama bez prethodne ispravke na ovom portalu ( portal ne omogućava komforne i brze izmene za masovniji broj oglasa ).

Proverite dostupnost , cenu i lager (mesto iz kojeg željeni artikal može biti isporučen - nisu svi artikli u svim našim prodavnicama ) putem poruke na portalu, navedenim brojevima telefona ili u prodavnicama.

 

Ukratko: GC1CE-NAT je velika klasična ozvučena gitara koja je insdustrijski standard za potrebe osnovnih škola kako u svetu tako I kod nas. Gornja ploča od smreke, mahagoni stranice I zadnja ploča, natural boja, debeo lak su osnovne karakteristike ove kvalitetne klasične gitare. Mozaična rozeta I bajding dodatno naglašavaju dizajn Takamine GC1 gitare.

 

Dizajn akustične gitare: Takamine GC1CE-NAT predstavlja tipičnu školsku ozvucenu klasičnu gitaru veličine 4/4. sa prorezom na telu.  Mozaik oko rozete, crni bajding savršeno se uklapaju sa natural bojom. Logo “ T” na glavi ukazuje na to da je u pitanju jednostavan minimalistički dizajn koji je najčešće viđen kako na bini tako I u školskim učionicama.

Materijal tela:  GC1CE-NAT model pripada osnovnoj G seriji.  Iako ta serija podrazumeva mnoge modele sa punim drvetom prednje ploče, na ovom modelu to nije slučaj. Međutim kada uzmemo u obzir cenu I realne potrebe učenika, Takamine GC1 je odličan izbor za većinu gitarista klasične gitare ili hobiste.  Gornja ploča je od smreke, dok su stranice I zadnja ploča od mahagoni drveta. Na donjoj stranici tela je output jack 1/4” .

Vrat gitare:  Vrat gitare je standardnog C oblika kao I kod svake klasične gitare. Svirljiv, lakiran svako će zavoleti ovu gitaru zbog njega.  Materijal vrata je mahagoni drvo.  Fingerbord na Takamine GC1CE-NAT klasičnoj gitari je od ružinog drveta. Na njemu se ne nalaze tačkice što ukazuje na viši nivo profesionalnosti graditelja I dizajnera Takamine gitara.  Dužina skale je 25.6” , I gitara ima 19 pragova.  Širina vrata je standardnih 2” inča odnosno 50.8 mm širina kod češlja.  Treba svakako napomenuti da gitara ima šipku u vratu što je za svaku pohvalu, jer u istom cenovnom rangu kod drugih velikih brendova to nije slučaj.

Ozvuka:  Takamine GC1CE-NAT model je ozvučeni model , poseduje Takamine TP-E Preamp sa ugradjenim stimerom I ima prorez na telu.

Bridž, čivije I hardver:  Bridž gitare je od sintetičke kosti odnosno – plastike. Čivije su hromirane sa išaranim finišem I dobro drže štim. Dugmići su izrađeni od “ Pearl” materijala. Na gitari se nalaze D’Addario® EXP45 Normal Tension žice.

 

Zaključak:  Takamine GC1CE-NAT je jedan od najpristupačnijih modela ozvucenih klasičnih Takamine gitara. Ovaj legendardni Japanski brend će oduševiti svakog ljubitelja klasičnog zvuka zbog odličnog odnosa cene I kvaliteta gitare. Učenici klasične gitare dobijaju sve što je potrebno za udobno I kvalitetno obrazovanje na ovom pristojnom Takamine modelu.

Saznajte više o Takamine brendu na našoj stranici.

Zvanična Takamine prezentacija https: //www. takamine. com/GC1-NAT

 

Proizvod mozete preuzeti u Mix prodavnicama ili naručiti za dostavu na željenu adresu. :

 

Beograd
Maršala Birjuzova 53
011 26 20 478
mix. bgmaloprodaja@gmail. com

 

Novi Sad
Futoška 36-38
021 452 411
mix. nsmaloprodaja@gmail. com

 

Somborska regija:

025 703 127 , 025 703 332
info@mixmusic-company. com
Viber (samo poruke) : 0652703332

 

Mix Music Vam nudi i sledece nacine placanja:
karticom (Dina, Master card, Maestro, Visa, American Express) ili cekovima na rate bez kamate.

Saljemo kurirskim sluzbama na kucnu adresu.

 

GARANCIJA 2 GODINE
Za svaki kupljeni proizvod dobijate
2 godinu garancije na ispravnost rada kupljenog instrumenta!

ID Oglasa: #151140651
Informacije

Najbrže odgovore u vezi cena i asortimana imaćete ako pogledate naš sajt:
www. mixmusiccompany. com

Narudžbine : Najbolje je ako koristite naš Web Shop

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.