slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Gypsy jazz gitara

700 €Zamena moguća

Čačak
Korišćeno
Dostupno odmah
91
2
pre 11 dana
Tomislav Vujnović
Član od 12.11.2011.
Svi oglasi
 Gypsy gitara japanske proizvodnje sa kraja osamdesetih godina , velikog trupa , duge skale 675 mm, vrat, leđa i stranice su mahagoni, gornja ploča smreka, fretboard ruža, ozvučena superfunkcionalnim preampom sa mikrofonom gde postoji mogućnost dodatka za piezzo koji nije ugrađen , metalne čivije , masivan kodar sa eboni blokom. Veoma dobra , vrlo funkcionalna gitara , mnogo lepog perlastog tona , a opet i nalik klasičnoj gitari , puna sustejniranih alikvotnih tonova koji podsećaju na reverb što joj dodatno daje punoću . Gitara nije u fabričkom stanju već je rekonstruisana i tom prilikom znatno unapređena  luterskim standardima . Prodaje se sa koferom  .
Zamena je moguća , doplata može biti i sa moje strane ukoliko mi odgovara vaša ponuda koja prelazi cenu mog instrumenta .
ID Oglasa: #166215247
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.