Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Muzika i instrumenti > Gitare | Akustične Western

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Takamine EF261S AN MI Japan

820 €Fiksno

Svilajnac
Korišćeno
467
14
pre 7 dana
Nikola
Član od 03.03.2014.
Svi oglasi

Prodajem akustičnu/ozvučenu gitaru iz naslova, sa originalnim koferom, u odličnom stanju! (9,3/10 odprilike. . . ), apsolutno tehhnički i estetski ispravna, i očuvana. . .

Takamine EF 261S AN Made in Japan

 

Poznavaoci gitare dobro znaju o kakvom se instrumentu radi. . . i uglavnom sve ima na sajtu Takamine, na netu, YT. . . pa možete pogledati, i poslušati. . . (koriste je i domaći i strani više-manje poznati muzičari).

Gitara je svirana, i ima sitne peckice korišćenja, koje je teško i uslikati (najveću sam slikao. . . i prikazao), i trudio sam se da što više slika prikažem. . .
Zamena pragova, kao i setup, odrađeni su kod Gorana Đurića-"Goran Custom", i od tada gitara je veoma malo svirana, čuvana u koferu sa regulatorom vlažnosti vazduha. . . Postavio sam providan pickguard, ako se može videti, ( jer sviram trzalicom, . . . ) što sigurno ne utiče na zvuk (može se skinuti).

Širina nuta je 42,5mm, što vrv odgovara gitaristima koji preferiraju el. gitaru i uži vrat. . . Elektronika (piezo. . . sa štimerom) i preamp (9v), original CT-4BII, bez ikakvog šuma ili zujanja, nikada čačkano ni otvarano. . .

Zamena me ne interesuje, (imam drugu gitaru. . . ), a razlog prodaje je prestanak aktivnog bavljenja muzikom. . . a ovo je profi instrument, koji odlično zvuči, i bez, a i preko ozvučenja!

Nisam preprodavac ili trgovac gitara, . . . već sam je lično koristio, dugi niz godin. . . tako da. . .

Cena je za sada ta. . . nije hitna prodaja ili slično.


Mogu pisati šta hoću, pa zbog toga. . . Obavezna proba, i lično preuzimanje!

Imam gitarsko pojačalo, ozvučenje itd, a troškove puta možemo podeliti. . .

Kontakt na KP ili tel poziv.

(  Ovaj model gitare se ne proizvodi više, a zamena je odprilike model EF 508KC koji je trenutno u Thomann-u 1400e, na popustu. . .
https: //www. thomann. de/de/takamine_ef508kc_w_softcase. htm? shp=eyJjb3VudHJ5IjoiZGUiLCJjdXJyZW5jeSI6MiwibGFuZ3VhZ2UiOjF9&reload=1      )

 

Ostale mere i dimenzije ove gitare možete pogledati i na linku:

http: //www. takamineguitardeals. com/acoustic/takamine-ef261

 

ID Oglasa: #164848612
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.