slika
slika
slika
1 od 3

Takamine GD11MCE NS

40.990 din

Beograd
Novo
62
2
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Mitros Music
Član od 31.07.2009.
Svi oglasi

GD11MCE-NS je sjajna ozvučena akustična gitara iz G-serije u dreadnought stilu. Napravljena da pruži veliki akustični zvuk. Odličan izbor za svakog sviraca koji traži sjajan instrument po pristupačnoj ceni.

Dizajn akustične gitare: Takamine GD11MCE-NS predstavlja tipičnu veliku Dreadnaught gitaru velike glasnoće.  

Finiš tela: Telo ove gitare je prekriveno poliuretan lakom saten finiša pomoću kojeg zvuk iz gitare GD11MCE-NS jasno dolazi do izražaja. Radi se o natural saten mat finishu.

Materijal tela:  Top, ledja I stranice su izradjene od mahagonija. Unutar rezonatora je Quatersawn X-bracing, tako da ova gitara pruža odličan zvuk, krupan, jasan I ćist. Na topu se nalazi crna maska koja stiti telo od tralice.

Vrat gitare:  Vrat GD11MCE-NS je napravljen od punog mahagonija saten finisa , lepljen je za telo, tanak je I soft C oblika, svirljiv, cvrst I vrlo pouzdan. Sirina gornje kobilice(nut-a) je 1.6875” (42.8 mm).  1

Materijal fingerborda: Fingerboard je izradjen od Ovangkol drveta, tonski I vizuelno vrlo slican ruzinom drvetu. Ivice fingerboarda su fino zaobljene tako da cine vrat udobnim za sviranje. Fingerboard Radius je 12” . Polja izmedju pragova su obelezena perloidnim tackama.

Ozvuka:  Takamine GD11MCE-NS ima pickup sistem Takamine TP4T preamp sa ugradjenim stimerom. Napajanje preampa je sa baterijom od 9V.

Bridž, čivije I pragovi:  Bridž gitare je od Ovangkol drveta, sa kobilicom od sintetičke kosti odnosno – plastike. Čivije su hromirane Takamine die-cast 3+3 zatvorene koje štite mehanizam od prašine I sasvim dobro drže štim. Gitara ima 20 pragova, medium veličine.

Zaključak:  Ako hoćete brendiran ozvučen instrument koji ne samo da održava kvalitet već I cenu. Takamine GD11MCE-NS je prava gitara za Vas. Iskustvo nam govori da je ovo jedan od najisplativijih modela Takamine gitara jer svi kupci su prezadovoljni sa cenom I kvalitetom izrade.

Karakteristike:

 

  • Dizajn: Drednaught sa prorezom
  • Materijal gornje ploče: Mahogany drvo
  • Materijal zadnje ploče: Mahogany drvo
  • Materijal stranica: Mahogany drvo
  • Materijal vrata: Mahogany drvo
  • Fingerboard materijal: Rosewood drvo
  • Širina češlja: 42.5 mm
  • Elektronika: Takamine TP-4T

    Fiskalni račun i garancija

    Odloženo plaćanje:
    čekovima (do 6 rata),
    kreditnim karticama Banca Intesa do 12 rata bez kamate)

    Kupovina online, telefonom ili u našim prodavnicama
    Isporuka na kućnu adresu
    Mitros Music Company je generalni distributer Yamaha muzičkih instrumenata.

     

    Svi artikli na sajtu su prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni.
    Artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.
    Mitros Music Company zadržava pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave na sajtu i na KP portalu.

ID Oglasa: #157787495
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.