slika
slika
slika
1 od 3

Takamine GD20CE-NS

53.990 din

Beograd | Stari grad
Novo
1.089
10
juče
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
MIX doo
Član od 01.10.2009.
kp izlog

Napomena:   svi naši oglasi na KupujemProdajem portalu su informativnog karaktera !
Cene , količine i dostupnost oglašenih artikala  podležu promenama bez prethodne  ispravke na ovom portalu ( portal ne omogućava konforne  i brze izmene za masovniji broj  oglasa ).

Proverite dostupnost , cenu i lager (mesto iz kojeg željeni artikal može biti isporučen - nisu svi artikli u svim našim prodavnicama )  putem poruke na portalu, navedenim brojevima telefona ili u prodavnicama.   



Takamine GD20CE-NS je sjajna ozvucena akusticnih gitara iz G-serije u dreadnought stilu na trzistu. napravljena da pruzi veliki akusticni zvuk. Odlican izbor za svakog sviraca koji trazi sjajan instrument po pristupacnoj ceni.

Oblik tela: Dreadnought sa prorezom

Materijal gornje ploče: Kedrovina puno drvo

Materijal zadnje ploče i stranica: Mahagoni

Materijal vrata: Mahogany

Materijal fingerborda i inlejevi: Rosewood, Inlay Dots

Bajding i rozeta: Ivory bajding,   Concentric G330 type ABS rozeta

Broj pragova: 20

Dužina skale: 643mm

Dužina češlja i materijal češlja: 43.0mm, Sintetička kost

Šipka kroz vrat: Dvodeona

Elektronika TP-4TD


Dizajn akustične gitare: Takamine GD20CE-NS predstavlja tipičnu veliku Dreadnaught gitaru velike glasnoće. Zbog veličine tela, ton je glasan, ima vise baseva , ima prorez(cutaway)koji omogucava bolju sviljivost.

Finiš tela: Telo ove gitare je prekriveno poliuretan lakom natural saten finisa pomoću kojeg zvuk iz gitare GD20CE-NS jasno dolazi do izražaja.

Materijal tela:  Ova gitara ima top od punog Kedrovog drveta. a ledja I stranice su od Mahagonija. Unutar rezonatora je Quatersawn X-bracing, tako pa ova gitara pruza odlican zvuk, krupan, jasan I cist.

Vrat gitare:  Vrat GD20CE-NS je napravljen od punog mahagonija saten finisa , lepljen za telo, tanak je I soft C oblika, svirljiv, cvrst I vrlo pouzdan. Sirina gornje kobilice(nut-a) je 1.6875” (42.8 mm).  1

Materijal fingerborda: Fingerboard je izradjen od Ovangkol drveta, tonski I vizuelno vrlo slican ruzinom drvetu. Ivice fingerboarda su fino zaobljene tako da cine vrat udobnim za sviranje. Fingerboard Radius je 12” . Polja izmedju pragova su obelezena perloidnim tackama.

Ozvuka:  Takamine GD20CE-NS ima pickup sistem Takamine TP4T preamp sa ugradjenim stimerom. Napajanje preampa je sa baterijom od 9V.

Bridž, čivije I pragovi:  Bridž gitare je od Ovangkol drveta, sa sedlo-kobilicom od sintetičke kosti odnosno – plastike. Čivije su hromirane Takamine die-cast 3+3 zatvorene koje štite mehanizam od prašine I sasvim dobro drže štim. Gitara ima 20 pragova, medium veličine.

Zaključak:  Ako hoćete brendiran ozvucen instrument koji ne samo da održava kvalitet već I cenu. Takamine GD20CE-NS je prava gitara za Vas. Iskustvo Mix muzičke prodavnice nam govori da je ovo jedan od najisplativijih modela Takamine gitara jer svi kupci su prezadovoljni sa cenom I kvalitetom izrade.


(Šaljemo i brzom poštom)

Proizvod mozete preuzeti u Mix prodavnicama ili naručiti za dostavu na željenu adresu. :     Somborska regija:  

025 703 127 , 025 703 332
info@mixmusic-company. com
Viber (samo poruke) :  0652703332

 BEOGRAD

Maršala Birjuzova 53
011 26 20 478
mix. bgmaloprodaja@gmail. com

NOVI SAD
Futoška 36-38
021 452 411
mix. nsmaloprodaja@gmail. com

Način plaćanja:  
Gotovina, kartice(Dina, Master card, Maestro, Visa) i čekovima na 3 rate bez kamate.

Mogućnost kupovine na 12 rata .

GARANCIJA 2 GODINE
Za svaki kupljeni proizvod dobijate 
2 godine garancije na ispravnost rada kupljenog instrumenta!

ics TP-4TD



ID Oglasa: #81374228
Informacije

Najbrže odgovore u vezi cena i asortimana imaćete ako pogledate naš sajt:
www. mixmusiccompany. com

Narudžbine : Najbolje je ako koristite naš Web Shop

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.