slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Takamine GX18CE-NS Acoustic/Electric 3/4 Cutaway

330 €

Beograd | Batajnica
Kao novo - nekorišćeno
76
3
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Nenad Filipovic
Član od 15.02.2022.
Svi oglasi
TAKAMINE GX18CE-NS ACOUSTIC/ELECTRIC CUTAWAY 3/4 STEEL STRING GUITAR!

NEZNATNO KORIŠĆENA - KAO NOVA!

SA ORIGINALNIM GIG BAG-om/TORBOM!

Takamine GX18CE-NS je elektroakustična gitara iz G serije velicine ¾ sa velikim zvukom! Specijalno dizajniran bracing unutar tela i sa punim topom pruža veliki i krupan ton kao kod Takamine iz NEX serije! Ovo je veoma moćna, radna i vrlo svirljiva gitara za svaku priliku!

Stanje u svemu prema priloženim fotografijama!

Minorna ogrebotina ivice sa donje zadnje strane je jedini vizuelni nedostatak, uredno prikazan na priloženim fotografijama i uzet u obzir pri formiranju cene!

 

Dizajn akustične gitare: Ovo je gitara originalnog dizajna ¾ velicine Taka-Mini NEX stila velikih performansi. Ima malo telo, ton je glasan, krupan, bogat I rezonantan, ima prorez (cutaway) Venecian stila koji omogucava bolju sviljivost.

Finiš tela: Telo ove gitare je prekriveno tanjim slojem poliuretan laka divnog saten finisa pomoću kojeg zvuk iz Takamine GX18CE-NS jasno dolazi do izražaja. Radi se u boji Natural Satin (NS).

Materijal tela:  Gornja ploca je od punog drveta Omorike sa prekrasnom Abalon rozetom, a ledja I stranice su od Mahagonija. Telo je oiviceno crnim bindingom. Na prednjoj ploci tela se nalazi crna maska koja stiti od trzalice.

Vrat električne gitare:  Vrat je od Mahagonija u saten finisu, lepljen za telo, stabilan je I cvrst, tanak je I vrlo udoban za sviranje jer je soft C oblika. Sirina gornje kobilice (nut-a) je 42 mm. Glava gitare je sa prednje strane pokrivena ruzinim topom I ima srebrni Takamine logo.

Materijal fingerborda: Fingerboard je izradjen od Lauel drveta (slican je ruzinom drvetu), sa lepo oblikovanim ivicama, sa Radijusom 16” pruza neverovatnu svirljivost. Polja izmedju pragova su obelezena perloidnim tackama.

Ozvuka:  Takamine GX18CE-NS ima pickup sistem Takamine TP-4T preamp sa ugradjenim stimerom. Napajanje preampa je sa baterijom od 9V.

Bridž, čivije I pragovi: Bridž gitare je od Laurel drveta, sa sedlo-kobilicom od sintetičke kosti odnosno – plastike I ima 6 pina od sinteticke kosti koji drze zice. Čivije su Takamine die-cast 3+3 zatvorene koje štite mehanizam od prašine I sasvim dobro drže štim. Gitara ima 21 prag medium jumbo veličine.

 

Specifikacija;

Gornja ploča: Puno drvo smreka
Stranice , zadnja ploča i vrat: Mahogany Drvo
Fingerboard: Board Laurel
Češalj materijal i dužina: Sintetička kost, 42 mm dužina
Preamp: Takamine TP4T Preamp sa štimerom
Finiš: Natural
ID Oglasa: #166202848
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.