slika
1 od 1

G&L Tribute Comanche Emerald Blue MP Poplar

95.000 din

Kragujevac
Novo
419
3
pre 12 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
DAK Music Shop
Član od 23.09.2010.
kp izlog

Poslednji dizajn Lea Fendera, velikog maestra električnih gitara. Odmah prepoznatljiv po "Z" pikapima koji se često smatraju svetim gralom single coila jer zadržavaju pravi zvuk i dinamiku istih dok su potpuno besumni. Takođe ima G&L Dual-Fulcrum tremolo, novu elektroniku sa pristupom svih sedam konfiguracija pickup-a i odvojenu kontrolu za treble i bas.

Kao rezultat, imamo neverovatno fleksibilan instrument sa jedinstvenim, veličanstvenim zvukom, suzdržanim, ali spreman da se svakog trenutka transformise u solo masinu , ergonomijom koju su tri generacije gitarista prepoznale kao standard i neverovatnom zaostavštinom čoveka koji je preokrenuo celu svetsku gitarsku industriju.

Serija Tribute je najmlađa u G&L liniji. Međutim, ovo je pun pogodak u pogledu kvaliteta izrade i, što je još bolje, korišćenjem originalnih američkih komponenti. Pikapovi i bridgeovi na svim gitarama serije Tribute su potpuno isti kao na vrhunskim američkim instrumentima.

 

Specifikacije:

 

Construction: bolt-on

Scale: 25 1/2"

Pickups: Leo Fender-designed G&L MFD™ Z-Coil™ hum-cancelling

Body Wood: Poplar

Neck Wood: Hard-Rock Maple with Maple fingerboard

Neck Width at Nut: 1 5/8"

Neck Radius: 12"

Neck Profile: medium C

Frets: 22 medium jumbo, nickel

Tuning Keys: 18:1 ratio, sealed-back

Bridge: Leo Fender-designed G&L Dual-Fulcrum™ vibrato

Controls: 5-position pickup selector, volume, treble, bass (PTB™ system), push/pull expander on treble pot enabling additional pickup combinations of neck+bridge or all three pickups together.

 

Šaljemo na kućnu adresu.

* * * * * * * * * * * * * *
DAK MUSIC SHOP
Kralja Aleksandra I Karađorđevića 91,
Kragujevac
034/ 35-31-35
065/ 35-31-35-0

ID Oglasa: #155653515
Informacije

Cene i slike su informativnog karaktera, podlozne su promenama.

Molimo Vas da proverite tačnost podataka kontaktirajući DAK MUSIC SHOP.

Hvala na razumevanju.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.