slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Harley Benton Amarok 6 LH BKNT Flame Burst

380 €Zamena moguća

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
75
0
pre 2 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Dejan
Član od 01.12.2011.
kp izlog

Nekoriscen instrument za levoruke . Ozbiljna gitara sa EMG magnetima, aktivnom elektronikom.

B stok Tomann-a. Pored manjih ogrebotina koje su vidljive na fotografijama i nalaze se uglavnom na poledjini, na pretposlednje dve fotografije mozete videti manje ostecenje na samoj ivici vrata, kod pragova. Maksimalno sam zumirao, onako kako ljudsko oko ne moze videti, tako da izzgleda mnogo strasnije nego sto u stvarnosti jeste. Ovo apsoluno ne utice na funkcionalnost gitare koja radi perfektno! Na drugoj strani vrata je sve ok, kao sto mozete videti na poslednjoj fotografiji.

Isti ovakav instrument mozete kupiti na Toamnn-u, bez pomenutog felera za 550 evra!

 

 

Od zamena interesuje me bas gitara, elektricna gitara, bas ili gitarsko pojacalo uz moju ili vasu doplatu. Prednost za manja kombo pojacala.

Menjao bih i za Nikon ili Canon dslr fotoaparat, objektiv za dslr fotoaparat, Canon ili Nikon.

U ZAMENI RACUNAM VECU CENU.

Ukoliko se zamena obavlja preko brze poste NE SALJEM PRVI, NE SNOSIM TROSKOVE TRANSPORTA! ! !

 

 

Ukoliko imate nesto iz opisa ponudite, a ja cu se potruditi da vam u najkracem roku odgovorim da li mi je interesantno za zamenu.

 

 

Ocekujem da mi detaljno opisete predmet koji nudite u zamenu, kao i da odredite njegovu vrednost, tj. koliko ga vi cenite.  

 


Pozeljna je proba i licno preuzimanje. Saljem BEX kurirskom sluzbom!
Licno preuzimanje je pozeljno iz vise razloga. Izmedju ostalog da  biste se uverili da su fotografije autenticne, da probate instrument, kao i da izbegnemo eventualne neprijatnosti i stetu koja moze nastati u transportu koji obavljaju kurirske sluzbe. Ukoliko insistirate da saljem kurirskom sluzbom predmet ce biti maksimalno dobro upakovan i zasticen. Za svako eventualno ostecenje nastalo prilikom dostave NE ODGOVARAM, NE VRACAM NOVAC.
Ukoliko vam nesto od gore navedenog ne odgovara molim vas da me ne kontaktirate!  

 

Kontakt: KP porukom, SMSom, viberom ili pozivom na 064 1849225 Dejan.

 

 

ID Oglasa: #165093427
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.