slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

Harley Benton SC 550 II SL Tribute lefthand

240 €Zamena moguća

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
43
1
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Dejan
Član od 01.12.2011.
kp izlog

Nekoriscen instrument. za levoruke. Tesla hambakeri. . . gitara radi brutalo za relativno mali novac. Gitara sa B stoka Tomann-a. Manja ostecenja na laku, zanemarljivo.

 

 

Od zamena interesuje me bas gitara, elektricna gitara, bas ili gitarsko pojacalo uz moju ili vasu doplatu. Prednost za manja kombo pojacala.

Menjao bih i za Nikon ili Canon dslr fotoaparat, objektiv za dslr fotoaparat, Canon ili Nikon.

U ZAMENI RACUNAM VECU CENU.

Ukoliko se zamena obavlja preko brze poste NE SALJEM PRVI, NE SNOSIM TROSKOVE TRANSPORTA! ! !

 

 

Ukoliko imate nesto iz opisa ponudite, a ja cu se potruditi da vam u najkracem roku odgovorim da li mi je interesantno za zamenu.

 

 

Ocekujem da mi detaljno opisete predmet koji nudite u zamenu, kao i da odredite njegovu vrednost, tj. koliko ga vi cenite.  

 


Pozeljna je proba i licno preuzimanje. Saljem BEX kurirskom sluzbom!
Licno preuzimanje je pozeljno iz vise razloga. Izmedju ostalog da  biste se uverili da su fotografije autenticne, da probate instrument, kao i da izbegnemo eventualne neprijatnosti i stetu koja moze nastati u transportu koji obavljaju kurirske sluzbe. Ukoliko insistirate da saljem kurirskom sluzbom predmet ce biti maksimalno dobro upakovan i zasticen. Za svako eventualno ostecenje nastalo prilikom dostave NE ODGOVARAM, NE VRACAM NOVAC.
Ukoliko vam nesto od gore navedenog ne odgovara molim vas da me ne kontaktirate!  
Kontakt: KP porukom, SMSom, viberom ili pozivom na 064 1849225 Dejan.

Pogledajte moj KP IZLOG:
dejans. kpizlog. rs

 

 

ID Oglasa: #165253939
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.