slika
slika
slika
1 od 3

Ibanez AS53-TKF Električna gitara

42.285 dinFiksno

Novi Sad
Novo
265
8
pre 3 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
MIX doo
Član od 01.10.2009.
kp izlog

Napomena: svi naši oglasi na KupujemProdajem portalu su informativnog karaktera !
Cene , količine i dostupnost oglašenih artikala podležu promenama bez prethodne ispravke na ovom portalu ( portal ne omogućava komforne i brze izmene za masovniji broj oglasa ).

Proverite dostupnost , cenu i lager (mesto iz kojeg željeni artikal može biti isporučen - nisu svi artikli u svim našim prodavnicama ) putem poruke na portalu, navedenim brojevima telefona ili u prodavnicama.

 

Ibanez AS53-TKF je je model elektricne gitare sa polusupljim telom iz serije ARTCORE koju je Ibanez predstavio 2002. Ova gitara je izbor mnogih iskusnih muzicara koji vole gitare sa polusupljim telom. Klasičan primer dobro izradjene gitare sa dovoljno dubokim tonom I sa karakterom. Karakteristike:

  • Materijal vrata: mahagoni
  • Telo: Sapele vrh/leđa/bočne strane
  • Fingerboard: Uvezano ružino drvo
  • Umetak: Umetak sa bisernim tačkama
  • Most: ART-ST most
  • Magneti NeckPU: ACH-ST, BridgePU: ACH-ST
  • Završne obrade: Tobacco Sunburst
  • Zglob 17. praga za udoban pristup višim notama
  • Dugmad Sure Grip III podržavaju preciznu kontrolu sa lepim i klasičnim izgledom (na odabranim AS modelima)
  • Dubina: 43 mm na repu

Dizajn električne gitare: Dizajn ove gitare privlaci paznju. Polu-suplje telo sa F otvorima, sa 2 roga I fino oblikovanim konturama radi komfornosti prilikom sviranja.

Finiš tela:  Telo prekriva tanji sloj poliester mat laka. .Radi se u boji TKF(Transparent Black Flat).

Materijal tela:  Telo je ozradjeno od laminatnog Sapele drveta sa stranicama I ledjima takodje od laminiranog Sapele drveta. I sa lepo oblikovanim konturama radi udobnosti.

Vrat električne gitare:  Vrat je ARTCORE AS od nyatoh drveta(podvrsta mahagonija), lepljen za telo radi duzeg trajanja zvuka gitare, stabilan, cvrst , sa belim bindingom , udoban I vrlo svirljiv. Skala je 628 mm.

Materijal fingerborda:  Fretboard je od ebonovine sa ARTSTAR tretmanom pragova za cist ton I gladak osecaj pod prstima. Polja izmedju pragova su obelezena belim tackama.

Konfiguracija magneta:  Ova gitara ima 2 Ibanezova Infinity R magneta-humbuckera u neck I bridge poziciji. .Konfiguracija magneta je HH.

Potenciometri I svič:  Ibanez AS53-TKF ima 2 potenciometra za jacinu I boju tona sa numerisanim plasticnim kapicama I Ibanezov toggle tropolozajni prekidac za promenu pozicija magneta.

Bridž, čivije I pragovi: Ima hromiran hardware: Ibanez ART-ST bridge I Ibanez ART-ST tailpiece. Kao I hromirane Ibanez die-cast civije 3+3 koje dobro drze gitaru u stimu I na vratu ima 22 medium praga.

Zaključak:  Ibanez AS53-TKF je jedna od cenjenijih električnih gitara sa polusupljim telom zbog svog tona, odrzavanja I nacina kako stimuje. Cist primer stare I dobre izrade , ova gitara je za muzicare koji vole jazz, blues ili mekši rock. Zato je jedna od najpopularnijih I najtrazenijih elektricnih gitara u MIX-ovim prodavnicama. Kvalitet I pristupacna cena su faktor potraznje za ovim instrumentom.

 

Proizvod mozete preuzeti u Mix prodavnicama ili naručiti za dostavu na željenu adresu. :

 

Beograd
Maršala Birjuzova 53
011 26 20 478
mix. bgmaloprodaja@gmail. com

 

Novi Sad
Futoška 36-38
021 452 411
mix. nsmaloprodaja@gmail. com

 

Somborska regija:

025 703 127 , 025 703 332
info@mixmusic-company. com
Viber (samo poruke) : 0652703332

 

Mix Music Vam nudi i sledece nacine placanja:
karticom (Dina, Master card, Maestro, Visa, American Express) ili cekovima na rate bez kamate.

Saljemo kurirskim sluzbama na kucnu adresu.

 

GARANCIJA 2 GODINE
Za svaki kupljeni proizvod dobijate
2 godinu garancije na ispravnost rada kupljenog instrumenta!

ID Oglasa: #151907251
Informacije

Najbrže odgovore u vezi cena i asortimana imaćete ako pogledate naš sajt:
www. mixmusiccompany. com

Narudžbine : Najbolje je ako koristite naš Web Shop

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.