slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Ibanez AZ2204-ICM Električna gitara

Kontakt

Novi Sad
Novo
101
1
pre 17 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
MIX doo
Član od 01.10.2009.
kp izlog

Napomena:   svi naši oglasi na KupujemProdajem portalu su informativnog karaktera !
Cene , količine i dostupnost oglašenih artikala  podležu promenama bez prethodne  ispravke na ovom portalu ( portal ne omogućava komforne  i brze izmene za masovniji broj  oglasa ).

Proverite dostupnost , cenu i lager (mesto iz kojeg željeni artikal može biti isporučen - nisu svi artikli u svim našim prodavnicama )  putem poruke na portalu, navedenim brojevima telefona ili u prodavnicama.

__________________________________________________________________

Nakon pažljivog testiranja, želimo da podelimo naše utiske o Ibanez AZ2204-ICM električnoj gitari. Ova gitara je jednostavno neverovatna i donosi izvanrednu kombinaciju estetike, kvaliteta izrade i izuzetnih tonova.

 

Krenimo od estetike. AZ2204-ICM je pravi vizuelni dragulj. Ova gitara dolazi u prelepoj plavoj boji, sa sjajnim završnim slojem, koji joj daje luksuzan izgled. Telo gitare je izrađeno od jelovine, što joj daje izvanrednu rezonancu i zvuk.

Karakteristike:

Telo: joha
S-Tech Drveni vrat: Javor
Profil vrata: Ovalni C
S-Tech Vood Fretboard: Javor
Širina matice: 42 mm
Razmer: 648 mm
Jumbo pragovi od nerđajućeg čelika sa Prestige tretmanom ivica
Pikapi: 1 Seimour Duncan Hiperion humbucker (bridge) i 2 Seimour Duncan Hiperion single coil (sredina i vrat)
Chrome hardver
Ibanez T1802 most (proizveo Gotoh)
Boja: ledeno plava metalik
Slučaj uključen

Kada je reč o kvalitetu izrade, Ibanez je definitivno prepoznatljiv po svom vrhunskom kvalitetu. AZ2204-ICM je izuzetno dobro izrađena gitara. Vrat gitare je od javora, veoma glatke površine i sa ugrađenim jumbo pragovima. To omogućava izuzetnu svirajuću udobnost i lakoću prelaska između pozicija.

Skala: 648 mm/25,5″
a : Širina 42 mm na NUT
b: Širina 56,4 mm na 22F
c : Debljina 20,5 mm na 1F
d : Debljina 22,5 mm na 12F
Radijus: 305 mmR

Ali ono što zaista impresionira je zvuk ove gitare. Zahvaljujući svom HSS pickup konfiguraciji, AZ2204-ICM pruža ogroman opseg zvukova. Single coil pickupi su kristalno čisti i transparentni, idealni za jasne i definisane tonove, dok humbucker pickup na mostu donosi punoću i snagu za teže žanrove. Bez obzira da li svirate bluz, rok ili metal, ova gitara se prilagođava svim stilovima sa lakoćom.

Kada je alter prekidač u položaju vrata, uključen je režim dva zujanja. Kada je alter prekidač u položaju mosta, režim dva brujanja je isključen. Režim dva zvuka tap-a znači da su vratni i srednji zvučnici povezani u seriju i funkcionišu kao humbucker. Kada je režim dva zvuka tapkanja isključen i prekidač za biranje hvatača je u položaju za vrat, bira se zvuk za vrat. Kada je prekidač između vrata i srednjeg položaja, biraju se vratni i centralni pickup-i. Kada je prekidač u središnjem položaju, bira se središnji položaj. Kada je prekidač u položaju između centralnog i mosta, biraju se centralna i vratna strana mosta. Kada je prekidač u položaju mosta, bira se premosnivač. Kada je režim dva zvuka tapka uključen i prekidač za biranje zvuka je u položaju vrata, biraju se vratni i centralni pickup i oni su u seriji. Kada je prekidač u položaju između vrata i srednjeg položaja, biraju se vratni i premosni uređaj. Kada je prekidač u središnjem položaju, biraju se prijemnici za vrat, centar i most; vratni i centralni pickup su u serijskom režimu. Kada je prekidač u položaju između centralnog i mosta, bira se strana vrata mosta. Kada je prekidač u položaju mosta, bira se premosnivač.

Ibanez AZ2204-ICM električna gitara je zaista impresivan instrument. Izuzetno kvalitetna izrada, prelepa estetika i širok spektar tonova čine je odličnim izborom za sve muzičare. Ako želite da unapredite svoju svirku na sledeći nivo, ova gitara je definitivno vredna razmatranja.

___________________________________________________________________

Proizvod mozete preuzeti u Mix prodavnicama ili naručiti za dostavu na željenu adresu. :  

Beograd
Maršala Birjuzova 53
011 26 20 478
mix. bgmaloprodaja@gmail. com

Novi Sad
Futoška 36-38
021 452 411
mix. nsmaloprodaja@gmail. com

 Somborska regija:  

025 703 127 , 025 703 332
info@mixmusic-company. com
Viber (samo poruke) :  0652703332

Mix Music Vam nudi i sledece nacine placanja:
karticom (Dina, Master card, Maestro, Visa, American Express) ili cekovima na rate bez kamate.

Saljemo kurirskim sluzbama na kucnu adresu.

GARANCIJA 2 GODINE
Za svaki kupljeni proizvod dobijate
2 godinu garancije na ispravnost rada kupljenog instrumenta!

ID Oglasa: #153712768
Informacije

Najbrže odgovore u vezi cena i asortimana imaćete ako pogledate naš sajt:
www. mixmusiccompany. com

Narudžbine : Najbolje je ako koristite naš Web Shop

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.