slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Ibanez AZ2204B-BK Električna gitara

Kontakt

Novi Sad
Novo
150
1
juče
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
MIX doo
Član od 01.10.2009.
kp izlog

Napomena:   svi naši oglasi na KupujemProdajem portalu su informativnog karaktera !
Cene , količine i dostupnost oglašenih artikala  podležu promenama bez prethodne  ispravke na ovom portalu ( portal ne omogućava komforne  i brze izmene za masovniji broj  oglasa ).

Proverite dostupnost , cenu i lager (mesto iz kojeg željeni artikal može biti isporučen - nisu svi artikli u svim našim prodavnicama )  putem poruke na portalu, navedenim brojevima telefona ili u prodavnicama.

__________________________________________________________________

 

Sa zadovoljstvom predstavljamo kratku recenziju Ibanez AZ2204B-BK električne gitare, koju smo pažljivo testirali u našoj „ MIX“ prodavnici muzičkih instrumenata. Ova gitara je pravi dragulj među električnim gitarama i pruža izvanredno iskustvo sviranja.

 

Počnimo od vizuelnog aspekta. AZ2204B-BK dolazi u elegantnoj crnoj boji, koja odiše stilom i elegancijom. Sa svojim sjajnim završnim slojem, ova gitara privlači pažnju i ostavlja snažan utisak. Takođe, vredno je pomenuti da je izrada gitare visokog kvaliteta, što je tipično za Ibanez brend.

Karakteristike vrata:

Razmer: 648 mm/25,5″
a : Širina 42 mm na NUT
b: Širina 56,4 mm na 22F
c : Debljina 20,5 mm na 1F
d : Debljina 22,5 mm na 12F
Radijus: 305 mmR

Kvalitet izrade je izuzetno dobar. Telo gitare je napravljeno od mahagonija, što donosi bogat, topli zvuk i odličnu rezonancu. Vrat gitare je izrađen od javora, sa glatkom površinom koja omogućava lako prelaženje između pozicija. Takođe, gitara ima jumbo pragove koji pružaju dodatnu udobnost i olakšavaju sviranje.

Kada je alter prekidač u položaju vrata, uključen je režim dva zujanja. Kada je alter prekidač u položaju mosta, režim dva brujanja je isključen. Režim dva zvuka tap-a znači da su vratni i srednji zvučnici povezani u seriju i funkcionišu kao humbucker. Kada je režim dva zvuka tapkanja isključen i prekidač za biranje hvatača je u položaju za vrat, bira se zvuk za vrat. Kada je prekidač između vrata i srednjeg položaja, biraju se vratni i centralni pickup-i. Kada je prekidač u središnjem položaju, bira se središnji položaj. Kada je prekidač u položaju između centralnog i mosta, biraju se centralna i vratna strana mosta. Kada je prekidač u položaju mosta, bira se premosnivač. Kada je režim dva zvuka tapka uključen i prekidač za biranje zvuka je u položaju vrata, biraju se vratni i centralni pickup i oni su u seriji. Kada je prekidač u položaju između vrata i srednjeg položaja, biraju se vratni i premosni uređaj. Kada je prekidač u središnjem položaju, biraju se prijemnici za vrat, centar i most; vratni i centralni pickup su u serijskom režimu. Kada je prekidač u položaju između centralnog i mosta, bira se strana vrata mosta. Kada je prekidač u položaju mosta, bira se premosnivač.

Ali ono što zaista izdvaja AZ2204B-BK je njen zvuk. Zahvaljujući svom HSS pickup konfiguraciji, ova gitara pruža neverovatan raspon tonova. Single coil pickupi proizvode čist, jasan zvuk koji je idealan za različite stilove muzike, dok humbucker pickup na mostu donosi snagu i dubinu za teže žanrove. Bez obzira na žanr koji svirate, AZ2204B-BK se prilagođava vašem stilu sviranja sa izvanrednom fleksibilnošću.

Ibanez AZ2204B-BK električna gitara je zaista impresivan instrument koji ispunjava visoke standarde. Izuzetna izrada, elegantan dizajn i širok raspon tonova čine je idealnim izborom za sve gitariste koji traže kvalitetan instrument. Ako želite da podignete svoju svirku na novi nivo, AZ2204B-BK je gitara koju svakako treba uzeti u obzir.

___________________________________________________________________

Proizvod mozete preuzeti u Mix prodavnicama ili naručiti za dostavu na željenu adresu. :  

Beograd
Maršala Birjuzova 53
011 26 20 478
mix. bgmaloprodaja@gmail. com

Novi Sad
Futoška 36-38
021 452 411
mix. nsmaloprodaja@gmail. com

 Somborska regija:  

025 703 127 , 025 703 332
info@mixmusic-company. com
Viber (samo poruke) :  0652703332

Mix Music Vam nudi i sledece nacine placanja:
karticom (Dina, Master card, Maestro, Visa, American Express) ili cekovima na rate bez kamate.

Saljemo kurirskim sluzbama na kucnu adresu.

GARANCIJA 2 GODINE
Za svaki kupljeni proizvod dobijate
2 godinu garancije na ispravnost rada kupljenog instrumenta!

ID Oglasa: #153712708
Informacije

Najbrže odgovore u vezi cena i asortimana imaćete ako pogledate naš sajt:
www. mixmusiccompany. com

Narudžbine : Najbolje je ako koristite naš Web Shop

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.