slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Ibanez AZ2402-BKF Električna gitara

Kontakt

Novi Sad
Novo
203
0
juče
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
MIX doo
Član od 01.10.2009.
kp izlog

Napomena:   svi naši oglasi na KupujemProdajem portalu su informativnog karaktera !
Cene , količine i dostupnost oglašenih artikala  podležu promenama bez prethodne  ispravke na ovom portalu ( portal ne omogućava komforne  i brze izmene za masovniji broj  oglasa ).

Proverite dostupnost , cenu i lager (mesto iz kojeg željeni artikal može biti isporučen - nisu svi artikli u svim našim prodavnicama )  putem poruke na portalu, navedenim brojevima telefona ili u prodavnicama.

__________________________________________________________________

 

Kvalitet izrade je izuzetan, što je karakteristično za Ibanez instrumente. Tijelo gitare je pažljivo oblikovano i izrađeno od visokokvalitetnog drveta, obezbeđujući dobar rezonantni zvuk. Vrat gitare je takođe izrađen od kvalitetnog materijala i ima glatku završnu obradu, omogućavajući brzo i lako sviranje. Gitara je opremljena komponentama visokog kvaliteta, uključujući precizne mehanike za štimovanje i stabilan tremolo sistem.

Karakteristike

Prestige serija
Telo: joha
Vrat sa vijcima: S-Tech Vood tosted javor
Fretboard: S-Tech Vood Roasted Maple
Black Dot inlais
Profil vrata: AZ Oval C (debljina 1. praga na 21 mm / 12. praga na debljini 23 mm)
Razmer: 648 mm
Radijus fretboarda: 305 mm
Širina matice: 42 mm
Bone nut
24 džambo praga
Pikapi: 2 hambakera Seimour Duncan Hiperion
1 kontrola jačine zvuka i 1 k kontrola tona
5-smerni prekidač
Alter Svitch nudi proširene opcije kombinacije podizanja
Gotoh T1802 tremolo
Glave mašina za zaključavanje Gotoh Magnum sa H. A. P.
Chrome hardver
Žice: Daddario EKSL110 .010 – .046
Boja: Black Flat
Uključuje slučaj
Napravljeno u Japanu

Zvuk AZ2402-BKF je zaista impresivan. Opremljena je sa dva humbucker pickupa koji pružaju snažan i bogat ton. Ovi pickupi su veoma dinamični i pružaju veliku definiciju zvuka. Zahvaljujući različitim postavkama prekidača i kontrolama tona, možete postići različite karakteristike zvuka – od čistih, kristalno jasnih tonova do teških distorzija. Ova gitara je idealna za širok spektar muzičkih žanrova, kao što su rok, bluz, metal i mnogi drugi.

Karakteristike vrata

Razmer: 648 mm/25,5″
a : Širina 42 mm na NUT
b : Širina 57 mm na 24 F
c : Debljina 20,5 mm na 1F
d : Debljina 22,5 mm na 12F
Radijus: 305 mmR

Igračka ergonomija je još jedna prednost AZ2402-BKF gitare. Vrat gitare ima tanji profil i izuzetno je udoban za sviranje. Pruža laku navigaciju između akorda i solo deonica, omogućavajući muzičarima da se izraze bez ograničenja. Gitara ima odličnu intonaciju i besprekornu izvedbu na visokim pragovima, pružajući vam slobodu da istražujete različite tehnike i stilove sviranja.

Kada je alter prekidač u položaju vrata, uključen je režim napajanja. Kada je alter prekidač u položaju mosta, režim napajanja je isključen. Kada je režim za napajanje isključen i prekidač za biranje hvatača je u položaju vrata, bira se vratni podizač. Kada je prekidač u položaju između vrata i srednjeg položaja, biraju se bridge strana na vratu i vratna strana bridge pickupa. Kada je prekidač u središnjem položaju, biraju se i vratni i bridge pickup. Kada je prekidač u položaju između centralnog i mosta, biraju se vratna strana grla i strana mosta bridge pickupa. Kada je prekidač u položaju mosta, bira se podizanje mosta. Kada je uključen režim napajanja i prekidač za biranje podizača u položaju vrata, izabran je vratni pipač i u režimu za napajanje. Kada je prekidač između vrata i središnjeg položaja, izabrana je strana mosta na vratu. Kada je prekidač u središnjem položaju, biraju se i vratni i bridge pickupi i oba su u režimu napajanja. Kada je prekidač u položaju između centralnog i mosta, bira se strana mosta na mostu. Kada je prekidač u položaju mosta, bira se premošćavanje i nalazi se u režimu napajanja. _____________________________________________________________

Proizvod mozete preuzeti u Mix prodavnicama ili naručiti za dostavu na željenu adresu. :  

Beograd
Maršala Birjuzova 53
011 26 20 478
mix. bgmaloprodaja@gmail. com

Novi Sad
Futoška 36-38
021 452 411
mix. nsmaloprodaja@gmail. com

 Somborska regija:  

025 703 127 , 025 703 332
info@mixmusic-company. com
Viber (samo poruke) :  0652703332

Mix Music Vam nudi i sledece nacine placanja:
karticom (Dina, Master card, Maestro, Visa, American Express) ili cekovima na rate bez kamate.

Saljemo kurirskim sluzbama na kucnu adresu.

GARANCIJA 2 GODINE
Za svaki kupljeni proizvod dobijate
2 godinu garancije na ispravnost rada kupljenog instrumenta!

ID Oglasa: #153713429
Informacije

Najbrže odgovore u vezi cena i asortimana imaćete ako pogledate naš sajt:
www. mixmusiccompany. com

Narudžbine : Najbolje je ako koristite naš Web Shop

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.