slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Ibanez AZ2407F-BSR Električna gitara

Kontakt

Novi Sad
Novo
97
0
danas
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
MIX doo
Član od 01.10.2009.
kp izlog

Napomena:   svi naši oglasi na KupujemProdajem portalu su informativnog karaktera !
Cene , količine i dostupnost oglašenih artikala  podležu promenama bez prethodne  ispravke na ovom portalu ( portal ne omogućava komforne  i brze izmene za masovniji broj  oglasa ).

Proverite dostupnost , cenu i lager (mesto iz kojeg željeni artikal može biti isporučen - nisu svi artikli u svim našim prodavnicama )  putem poruke na portalu, navedenim brojevima telefona ili u prodavnicama.

__________________________________________________________________

Dobrodošli u prodavnicu „ MIX“ , gde vam predstavljamo Ibanez AZ2407F-BSR električnu gitaru. Ovaj model je deo prestižne AZ serije gitara koje su stvorene u saradnji sa poznatim gitaristom i inovatorom, Tomom Quayleom. Sa svojim izuzetnim tonom, besprekornom izradom i širokim rasponom zvukova, ova gitara će zadovoljiti sve zahtevne muzičare.

 

Prva stvar koja se primećuje kod Ibanez AZ2407F-BSR gitare je njen prefinjen izgled. Sa svojim modernim dizajnom i vrhunskim materijalima, ova gitara pleni svojom elegantnošću. Telo gitare je izrađeno od jasena, što joj daje bogat ton i dobru rezonancu. Zaobljeni oblik tela omogućava udobno sviranje i pristupačnost visokim pragovima.

Karakteristike:

Telo: Bassvood
Vrh: plameni javor
Vrat sa vijcima: pečeni javor
Fingerboard: pečeni javor
Umeci za prste od ušijutih tačaka
Profil vrata: AZ Oval C – debljina na 1. pragu: 21 mm / 12. pragu: 23 mm
Skala: 648 mm (25,51″ )
Prečnik prstne table: 305 mm (12″ )
Širina matice: 42 mm (1,65″ )
Bone nut
24 džambo praga
Pikapi: DiMarzio the Tone Zone (bridž) i DiMarzio Air Norton (vrat) hambakeri i DiMarzio True Velvet (srednji) single coil
Kontrole jačine i tona
5-smerni prekidač
Gotoh T1502S tremolo
Gotoh MG-T tjuneri za zaključavanje
Chrome hardver
Žice: .010 – .046
Poliester lak
Boja: Sfalerit braonkasti sjaj
Incl. slučaj
Napravljeno u Japanu

Kada je u pitanju zvuk, Ibanez AZ2407F-BSR je izuzetno svestran instrument. Opremljen je sa sedam DiMarzio Fusion Edge pickup-ova, koji pružaju širok spektar tonova. Od jasnih i definisanih clean tonova do bučnih i agresivnih distortion tonova, ova gitara će se prilagoditi svakom muzičkom žanru i stilu sviranja. Takođe, sa push/pull prekidačem za podešavanje pickup-ova, imate dodatnu fleksibilnost u oblikovanju svog zvuka.

With the guitar held in the playing position, there is one knob and one switch along the lower edge of the body. Closest to the neck is the five-way pickup selector switch. Closer to the input jack is the tone knob. The volume knob is located right above the five-way pickup selector switch.

Jedan od ključnih elemenata Ibanez AZ2407F-BSR gitare je njen vrat. Napravljen od javora, vrat ima tanki „ AZ Oval C“ profil koji pruža izuzetnu udobnost i brzinu sviranja. Zahvaljujući ravnoj 24 pragovima i posebno dizajniranom „ All Access“ spoju vrata i tela, imate lakoću pristupa svim delovima fretboard-a i možete slobodno istraživati visoke registre.

Karakteristike vrata

Razmer: 648 mm/25,5″
a : Širina 42 mm na NUT
b : Širina 57 mm na 24 F
c : Debljina 20,5 mm na 1F
d : Debljina 22,5 mm na 12F
Radijus: 305 mmR

Još jedna izuzetna karakteristika Ibanez AZ2407F-BSR gitare je njena elektronika. Opremljena je Ibanez Custom Electronics 5-switch pickup selektorom, koji vam omogućava da kombinujete različite pickup-ove i dobijete raznovrsne zvukove. Takođe, kontrola tona sa push/pull funkcijom pruža vam dodatne mogućnosti za oblikovanje zvuka prema vašim preferencijama.

Kada je prekidač za biranje zvuka u položaju vrata, izabran je vratni humbucker. Kada je prekidač između vratne i središnje pozicije, biraju se bridge strana hambakera za vrat i centralni pickup. Kada je prekidač u središnjem položaju, bira se centralni podizač. Kada je prekidač između položaja centra i mosta, biraju se centralni pickup i vratna strana bridge humbucker-a. Kada je prekidač u položaju mosta, bira se bridge humbucker.

 

___________________________________________________________________

Proizvod mozete preuzeti u Mix prodavnicama ili naručiti za dostavu na željenu adresu. :  

Beograd
Maršala Birjuzova 53
011 26 20 478
mix. bgmaloprodaja@gmail. com

Novi Sad
Futoška 36-38
021 452 411
mix. nsmaloprodaja@gmail. com

 Somborska regija:  

025 703 127 , 025 703 332
info@mixmusic-company. com
Viber (samo poruke) :  0652703332

Mix Music Vam nudi i sledece nacine placanja:
karticom (Dina, Master card, Maestro, Visa, American Express) ili cekovima na rate bez kamate.

Saljemo kurirskim sluzbama na kucnu adresu.

GARANCIJA 2 GODINE
Za svaki kupljeni proizvod dobijate
2 godinu garancije na ispravnost rada kupljenog instrumenta!

ID Oglasa: #153713559
Informacije

Najbrže odgovore u vezi cena i asortimana imaćete ako pogledate naš sajt:
www. mixmusiccompany. com

Narudžbine : Najbolje je ako koristite naš Web Shop

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.