slika
slika
slika
1 od 3

Ibanez AZES40-BK

41.990 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
253
2
pre 9 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Roland Planet Express online
Član od 04.03.2011.
Svi oglasi

Ibanez AZES40-BK pripada Ibanez AZ seriji. Ovo je jedna od najpopularnijih gitarskih linija Ibanez-a, koja pruža maksimalnu komfornost i svirljivost po niskoj ceni. Sam oblik tela je izrađen u duhu modernog strata sa fino oblikovanim linijama i udubljenjem na poledjini radi komfornosti prilikom sviranja. Od pojavljivanja 2018. godine, ovi univerzalni instrumenti u obliku slova S postali su popularne gitare za virtuoze zahvaljujući vratu koji je udoban i fleksibilnoj elektronici.

  • Finiš tela prekriva deblji sloj poliuretan laka visokog sjaja. Radi se u vise boja: crna(Black), plava PRB(Purist Blue I zelenoj MGR(Mint Green)
  • Telo ove gitare je od topole sa udobnim konturama.
  • Gitara Ibanez AZES40-BK ima AZES vrat od čvstog javora koji pruza stabilnost i konkretan ton, veoma je udoban. Vrat je uradjen u mat saten finišu koji pruza bolju svirljivost i daje čist i definisan ton. Ovaj vrat ima kraću skalu 25” inča od uobičajene dužine skale od 25,5 inča, tako da je ova skala pogodna za svirače i čini instrument lakšim za sviranje jer su pragovi malo bliži i žice imaju manju napetost. Gornji nut je širine 42mm.
  • Fingerboard je od jatoba drveta blago zaobljenih ivica , sa inlejima: bele tačke i ima 22 Medium praga. Radijus fingerboarda je 250mm.
  • Ova gitara ima dva Ibanez Essentials single magneta za neck i middle i ima jedan Ibanez Accord humbucker u bridge poziciji. Ovi magneti su pasivni/keramički. Kombinacija ovih magneta daje dobro izbalansirane tonove, tako da možete izvoditi različite stilove muzike sa samo jednim instrumentom.
  • Gitara Ibanez AZES40-BK ima dva potenciometra sa belim plastičnim kapicama za jačinu i boju tona kao i petopoložajni prekidač za menjanje pozicija magneta. Poseduje Dina-MIX8 prekidački sistem sa alter prekidačem, pomocu koga nudi osam varijacija zvuka i može da prelazi između humbucker i single-coil režima samo jednim potezom mini prekidača. Simulira i humbucking zvuk iz kombinacije dva pickup-a sa jednim namotajem!
  • Gitara Ibanez AZES40-BK ima Ibanezov F106 tremolo bridge u hrom finišu sa udobnim okruglim čeličnim sedlima, ima Ibanezove die-cast civije u hrom finišu koje jako dobro drže gitaru u stimu.
  • Poseduje izdržljivi „ Mono-Unit“ izlazni priključak za instrumentalni kabl.
  • Zice na gitari su D`Addario EXL110 debljine .010/.013/.017/.026/.036/.046

Posetite nas na adresi:

 

Svetosavska br.9,18000 Nis

064/134-87-82.

 

Radno vreme:  

od ponedeljka do petka: 10h-18h,

subotom: 10h-14h! ! ! !

 

Za one koji se prvi put srecu sa uredjajem pruzamo mogucnost zakazivanja probe uredjaja sa tehnickim licem, radi lakseg i brzeg upoznavanja sa novim uredjajima! ! ! ! ! !

ID Oglasa: #151858531
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.