slika
slika
slika
1 od 3

Ibanez GRX40-BKN Black Night

25.960 din

Beograd
Novo
43
1
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Mitros Music
Član od 31.07.2009.
Svi oglasi

Električna gitara sa poplar (topola) telom, mepl (javorovim) vratom, standardnim T106  tremolom , ima dva HH  Infinity magneta I jedan singl Infinity magnet.

  • Drvo na telu: Poplar body
  • Fretbord drvo: Jatoba fretboard/White dot inlay
  • Veličina i broj pragova: Medium frets, 22
  • Vrsta bridža: T106 tremolo bridge
  • Magnet kod vrata: Infinity RS (S) neck pickup (Passive/Ceramic)
  • Srednji magnet: Infinity RS (S) middle pickup (Passive/Ceramic)
  • Magnet kod bridža: Infinity R (H) bridge pickup (Passive/Ceramic)
  • Debljina žica na Ibanez GRX40-CA gitari.009/.011/.016/.024/.032/.042
  • Boja hardvera: Chrome
  • Dizajnirano u Japanu
Karakteristike:

 Dizajn električne gitare:  Ibanez GRX40 je deo početničke GIO serije koja pruža maksimalnu konformost I svirljivost po niskoj ceni. Sam oblik trupa je izrađen u duhu modernog strata sa oštrim linijama i udubljenjem na zadnjoj ploči radi komfornosti.

Finiš tela: Prekriva deblji sloj poliester laka koji pojačava odsjaj. Radi se u vise boja: crvena , crna, metalic plava I metalik zelena.

Materijal tela:  Telo ove gitare je od topole sa udobnim konturama.

Vrat električne gitare:  Vrat ove gitare je od cvstog javora koji pruza stabilnost I konkretan ton I veoma je udoban. Vrat je uradjen u mat saten finisu koji pruza bolju svirljivost I daje cist I definisan ton.

Materijal fingerborda:  Fingerboard  je od drveta Jatobe(Novozelandski bor) sa 22 medium jumbo pragovima.

Konfiguracija magneta:  Ova gitara ima 3 magneta – 2 humbuckera I 1 singl magnet.

Potenciometri I svič:  Na gitari su dva potenciometra sa belim plasticnim kapicama, jedan za jacinu a drugi je za boju tona. Ima petopolozajni prekidac za menjanje pozicija magneta. Ima belu masku.

Bridž, čivije I pragovi:  gitara Ibanez GRX40 ima  22 praga medium jumbo, zatim Ibanezov T106 standardni tremolo sa 6 srafova, ima standardne Ibanezove die-cast civije koje dobro drze stim prilikom sviranja

Zaključak:  Ibanez GRX40 je jedna od najtrazenijih pocetnickih elektricnih gitara u MIX-ovim prodavnicama. Kvalitet I pristupacna cena su faktor potraznje za ovim instrumentom.

 

Fiskalni račun i garancija

Odloženo plaćanje:
čekovima (do 6 rata),
kreditnim karticama Banca Intesa do 12 rata bez kamate)

Kupovina online, telefonom ili u našim prodavnicama
Isporuka na kućnu adresu
Mitros Music Company je generalni distributer Yamaha muzičkih instrumenata.

 

Svi artikli na sajtu su prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni.
Artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.
Mitros Music Company zadržava pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave na sajtu i na KP portalu.

ID Oglasa: #157790937
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.