Nema fotografije

Ibanez JSM10-VYS Električna gitara

Kontakt

Novi Sad
Novo
49
2
pre 3 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
MIX doo
Član od 01.10.2009.
kp izlog

Napomena:   svi naši oglasi na KupujemProdajem portalu su informativnog karaktera !
Cene , količine i dostupnost oglašenih artikala  podležu promenama bez prethodne  ispravke na ovom portalu ( portal ne omogućava komforne  i brze izmene za masovniji broj  oglasa ).

Proverite dostupnost , cenu i lager (mesto iz kojeg željeni artikal može biti isporučen - nisu svi artikli u svim našim prodavnicama )  putem poruke na portalu, navedenim brojevima telefona ili u prodavnicama.

__________________________________________________________________

 

JSM10-VYS je izvanredna električna gitara iz Ibanez JSM serije koju vam predstavljamo kao prodavnica „ MIX“ muzičkih instrumenata. Ova gitara je rezultat saradnje između Ibaneza i renomiranog džez gitariste Johna Scofielda, i ističe se po svojoj izuzetnoj kvaliteti izrade, prefinjenom dizajnu i karakterističnom zvuku.

 

Karakteristike

John Scofield Signature model
Dizajn: Polu-šuplje
Telo: plameni javor
Dubina tela: 6,66 cm
Ugradni vrat: 3-komad niatoh / javor
Profil vrata: JSM
Fingerboard: Ebanovina sa povezom
Pearl and Abalone Block umetci prstiju
Bone nut
Razmer: 628 mm
Pikap: 2 Super 58 hambakera
ART-1 most i Kuick Change III rep
3-smerni prekidač
Tri-Sound prekidač
Pozlaćeni hardver
Boja: Vintage žuti sunburst
Slučaj uključen

Po pitanju estetike, JSM10-VYS ima elegantan i sofisticiran izgled. Telo gitare je izrađeno od kvalitetnog javorovog drveta, koje pruža odličan balans između topline i definicije zvuka. Završni premaz „ Vintage Yellow Sunburst“ donosi vintidž šarm i eleganciju. Vrat gitare je izrađen od javora i mahagonija, sa tanjim profilom koji omogućava udobno sviranje i brzu navigaciju po fretovima. Gitara je opremljena pragovima jumbo veličine, što pruža izvrsnu svirajuću površinu.

Dimenzije vrata

Skala: 628 mm
a : Širina 43 mm na NUT
b: Širina 57 mm na 22F
c : Debljina 21 mm na 1F
d : Debljina 24 mm na 9F
Radijus: 305 mmR

Zvuk koji pruža JSM10-VYS je izuzetno bogat, topao i karakterističan za džez muziku. Opremljena specijalno dizajniranim Ibanez humbucker pickupima, ova gitara donosi izražajnost, balansiranu tonalnu paletu i definiciju. Kontrole za ton i jačinu zvuka omogućavaju precizno podešavanje zvuka prema svojim željama i potrebama.

Kvalitet izrade JSM10-VYS gitare je izvanredan. Ibanez je poznat po svom visokom standardu izrade instrumenata, a ova gitara nije izuzetak. Svaki detalj je pažljivo obrađen kako bi se osigurala izdržljivost, stabilnost i pouzdanost.

Kada je prekidač za biranje u položaju vrata, bira se vratni pickup. Kada je prekidač u središnjem položaju, biraju se i grli i bridge pickupi. Kada je prekidač u položaju mosta, bira se podizač mosta. Ako je vratni Tri-sound prekidač u položaju vrata, hvatač za vrat je u paralelnom režimu. Ako je prekidač u središnjem položaju, bira se vratna strana grla. Ako je prekidač u položaju mosta, podizač vrata je u serijskom režimu.

JSM10-VYS je gitara koja će zadovoljiti potrebe kako profesionalnih džez gitarista, tako i svih ljubitelja džeza. Njen sofisticiran izgled, vrhunski kvalitet izrade i karakterističan zvuk čine je idealnim izborom za izvođenje na bini, snimanje u studiju ili uživanje u sviranju kod kuće. Ako tražite električnu gitaru koja spaja eleganciju, kvalitet i izvanredne zvučne karakteristike, JSM10-VYS je siguran izbor. Posetite našu „ MIX“ prodavnicu muzičkih instrumenata i isprobajte JSM10-VYS kako biste se uverili u njenu izuzetnost i potencijal koji pruža.

Kada se gitara drži u poziciji za sviranje, dugme najbliže kraju tela je dugme za ton. Dugme najbliže vratu je dugme za jačinu zvuka.

___________________________________________________________________

Proizvod mozete preuzeti u Mix prodavnicama ili naručiti za dostavu na željenu adresu. :  

Beograd
Maršala Birjuzova 53
011 26 20 478
mix. bgmaloprodaja@gmail. com

Novi Sad
Futoška 36-38
021 452 411
mix. nsmaloprodaja@gmail. com

 Somborska regija:  

025 703 127 , 025 703 332
info@mixmusic-company. com
Viber (samo poruke) :  0652703332

Mix Music Vam nudi i sledece nacine placanja:
karticom (Dina, Master card, Maestro, Visa, American Express) ili cekovima na rate bez kamate.

Saljemo kurirskim sluzbama na kucnu adresu.

GARANCIJA 2 GODINE
Za svaki kupljeni proizvod dobijate
2 godinu garancije na ispravnost rada kupljenog instrumenta!

ID Oglasa: #153714131
Informacije

Najbrže odgovore u vezi cena i asortimana imaćete ako pogledate naš sajt:
www. mixmusiccompany. com

Narudžbine : Najbolje je ako koristite naš Web Shop

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.