slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Ibanez KIKOSP3-TEB Električna gitara

52.383 dinFiksno

Novi Sad
Novo
273
4
pre 3 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
MIX doo
Član od 01.10.2009.
kp izlog

Napomena:   svi naši oglasi na KupujemProdajem portalu su informativnog karaktera !
Cene , količine i dostupnost oglašenih artikala  podležu promenama bez prethodne  ispravke na ovom portalu ( portal ne omogućava komforne  i brze izmene za masovniji broj  oglasa ).

Proverite dostupnost , cenu i lager (mesto iz kojeg željeni artikal može biti isporučen - nisu svi artikli u svim našim prodavnicama )  putem poruke na portalu, navedenim brojevima telefona ili u prodavnicama.

__________________________________________________________________

 

Ibanez KIKOSP3-TEB je gitara koja izdvaja sebe po izvanrednom dizajnu i kvalitetu zvuka. Ova gitara je deo KIKO SIGNATURE serije, koja je nastala u saradnji između poznatog gitariste Kika Loureira i kompanije Ibanez. Ova saradnja rezultirala je izuzetnom instrumentom koji zadovoljava potrebe i zahteve i profesionalnih gitarista i ljubitelja muzike. Prvo što se primećuje na ovoj gitari je njen moderni izgled. Koristi se klasična Ibanez RG forma tela sa dvostrukim rezom, koja je veoma udobna za sviranje i omogućava lako pristupanje gornjim pragovima. Telo gitare je izrađeno od mahagonija, dok je gornji deo izrađen od javora, što joj daje izuzetnu stabilnost i rezonancu. Zahvaljujući transparentnom električno-plavom finišu, KIKOSP3-TEB izgleda spektakularno na bini ili u studiju.

 

KIKOSP3-TEB ima ugrađen tremolo sistem, koji je veoma precizan i stabilan. Ovaj tremolo sistem je posebno dizajniran da omogući širok spektar vibracija i da ostane u taktu tokom sviranja. Takođe, gitara je opremljena fiksirajućim maticama za ključeve, što dodatno poboljšava stabilnost štimovanja.

Karakteristike:

Kiko Loureiro (Megadeth) Signature Model
Telo: Topola
Vrat sa vijcima: pečeni javor
Fingerboard: Jatoba
Beli ofset tačkasti umetci na nastavci
Profil vrata: KIKOSP3 – debljina na 1. pragu: 20 mm / 12. pragu: 22 mm
Skala: 648 mm (25,5″ )
Radijus fretboarda: 400 mm (15,75″ )
Širina matice: 43 mm (1,69″ )
Plastična matica
24 Srednji pragovi
Pikapi: 2 Infiniti R hambakera (bridž i vrat) i 1 Infiniti RS single coil (sredina)
Kontrole jačine i tona
5-smerni prekidač
Tremolo sa dvostrukim zaključavanjem
Ibanez mašinske glave
Cosmo Black hardver
Žice: .009 – .042
Boja: Transparent Emerald Burst

Što se tiče zvuka, KIKOSP3-TEB je prava zver. Uz pomoć dva humbucker pickup-a, ovaj instrument može proizvesti širok spektar tonova. Bridge pickup je veoma snažan i odličan za teže žanrove poput heavy metala i hard roka, dok je neck pickup sjajan za sviranje melodija i solo deonica. Kontrole na gitari su veoma intuitivne i omogućavaju brze promene između pickup-ova i podešavanje tona.

 

Vrat gitare je izrađen od javora i ima tanak, brz i udoban profil. Opremljen je 24 pragova, što omogućava besprekorno izvođenje na visokim frekvencijama. Vrat je takođe u potpunosti pristupačan zahvaljujući posebnom dizajnu spoja tela i vrata.

KIKOSP3-TEB je visokokvalitetna gitara, koja će zadovoljiti i najzahtevnije gitariste. Njen izuzetan dizajn, kvalitetna izrada i bogat zvuk čine je idealnom za sve muzičare koji žele da se istaknu na sceni.

 

Kratka Biografija Kika:

 

Kiko Loureiro je brazilski gitarista i kompozitor, najpoznatiji kao član heavy metal sastava Megadeth. Rođen je 16. juna 1972. godine u Riju de Žaneiru, Brazil. Počeo je svirati gitaru već u ranoj dobi i brzo stekao reputaciju virtuoza. Loureiro je bio član progressive metal sastava Angra od 1993. do 2015. godine, snimivši nekoliko uspešnih albuma. Tokom svoje karijere sarađivao je sa mnogim poznatim muzičarima i učestvovao u brojnim muzičkim projektima. Poznat je po svojoj tehničkoj virtuoznosti na gitari i kombinovanju različitih muzičkih stilova. Loureiro je takođe izdao solo albume, koji se ističu spojem metala, fuzije i brazilske muzike. Godine 2015. pridružio se legendarnom bendu Megadeth kao zamena za gitaristu Chrisa Brodericka. Kao član Megadetha, Loureiro je snimio nekoliko albuma i održao brojne koncerte širom sveta. Njegova karijera i veštine na gitari čine ga jednim od najpriznatijih i najcenjenijih gitarista u svetu heavy metala.

___________________________________________________________________

Proizvod mozete preuzeti u Mix prodavnicama ili naručiti za dostavu na željenu adresu. :  

Beograd
Maršala Birjuzova 53
011 26 20 478
mix. bgmaloprodaja@gmail. com

Novi Sad
Futoška 36-38
021 452 411
mix. nsmaloprodaja@gmail. com

 Somborska regija:  

025 703 127 , 025 703 332
info@mixmusic-company. com
Viber (samo poruke) :  0652703332

Mix Music Vam nudi i sledece nacine placanja:
karticom (Dina, Master card, Maestro, Visa, American Express) ili cekovima na rate bez kamate.

Saljemo kurirskim sluzbama na kucnu adresu.

GARANCIJA 2 GODINE
Za svaki kupljeni proizvod dobijate
2 godinu garancije na ispravnost rada kupljenog instrumenta!

ID Oglasa: #153714272
Informacije

Najbrže odgovore u vezi cena i asortimana imaćete ako pogledate naš sajt:
www. mixmusiccompany. com

Narudžbine : Najbolje je ako koristite naš Web Shop

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.