slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Ibanez RG5170B-BK Električna gitara

Kontakt

Novi Sad
Novo
166
0
pre 2 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
MIX doo
Član od 01.10.2009.
kp izlog

Napomena:   svi naši oglasi na KupujemProdajem portalu su informativnog karaktera !
Cene , količine i dostupnost oglašenih artikala  podležu promenama bez prethodne  ispravke na ovom portalu ( portal ne omogućava komforne  i brze izmene za masovniji broj  oglasa ).

Proverite dostupnost , cenu i lager (mesto iz kojeg željeni artikal može biti isporučen - nisu svi artikli u svim našim prodavnicama )  putem poruke na portalu, navedenim brojevima telefona ili u prodavnicama.

__________________________________________________________________

 

RG5170B-BK je izuzetno visokokvalitetna električna gitara iz Ibanez RG serije. Kao prodavnica „ MIX“ muzičkih instrumenata, želimo vam pružiti sveobuhvatne informacije o ovoj gitari.

 

Počnimo od izgleda. RG5170B-BK dolazi u elegantnoj crnoj boji, koja daje gitari sofisticirani i moćni izgled. Telo gitare je izrađeno od vrhunskog javora, pružajući izuzetnu rezonancu i bogat ton. Vrat gitare je od javora, sa tankim i brzim profilom koji omogućava lako sviranje i brzo prelaženje između pozicija. Gitara je opremljena jumbo pragovima koji pružaju udobnost pri sviranju i precizno izvođenje.

Karakteristike:

Telo: Bassvood
Vrat sa vijcima: javor, venge
Fretboard: Ebanovina
Profil vrata: Super Vizard HP – debljina na 1. pragu: 17 mm, debljina na 12. pragu: 19 mm
Radijus fretboarda: 430 mm
Inleji na fretboardu: Offset tačkice od sedefa
24 džambo pragova od nerđajućeg čelika
Širina matice: 43 mm
Razmer: 648 mm
Pikapi: Fishman Fluence Modern keramički humbucker (bridž), Fishman Fluence Single Vidth keramika (sredina) i Fishman Fluence Modern AlNiCo humbucker (vrat)
Kontrole jačine i tona
5-smerni prekidač
Lo-Pro Edge tremolo
Gotoh mašinske glave
Hardver zlatne boje
Originalne žice: .009 – .042
Boja: crna
Uključuje slučaj
Napravljeno u Japanu

Zvuk koji pruža RG5170B-BK je izvanredan. Opremljena Seymour Duncan humbucker pickupima, ova gitara donosi moćan, definisan i jasan zvuk. Zahvaljujući različitim postavkama pickupa, možete dobiti širok spektar tonova – od dubokih i punih tonova za heavy metal, do kristalno čistih tonova za bluz ili rock. Ova gitara je posebno dizajnirana za gitariste koji traže visoku izlaznu snagu i svestranost u zvuku.

Kada je prekidač za biranje uređaja u položaju vrata, bira se hvatač za vrat. Kada je prekidač u položaju između vrata i srednjeg, biraju se vratna strana vrata i centralni pickup. Kada je prekidač u središnjem položaju, bira se centralni podizač. Kada je prekidač u položaju između centralnog i mosta, biraju se centralni i vratna strana mosta. Kada je prekidač u položaju mosta, bira se premosnivač. Fishman Fluence Voicing prekidač radi samo na položaju mosta ili vrata.

Kvalitet izrade RG5170B-BK gitare je izuzetno visok. Ibanez je poznat po svom vrhunskom kvalitetu izrade, a ova gitara nije izuzetak. Svi detalji su pažljivo obrađeni kako bi pružili vrhunski instrument koji će izdržati intenzivnu upotrebu tokom godina.

Dimenzije vrata:

Razmer: 648 mm/25,5″
a : Širina 43 mm na NUT
b: Širina 58 mm na 24F
c : Debljina 17 mm na 1F
d : Debljina 19 mm na 12 F
Radijus: 430 mm R

RG5170B-BK je gitara koja će zadovoljiti i najzahtevnije gitariste. Sa svojim prefinjenim izgledom, izuzetnim zvukom i vrhunskim kvalitetom izrade, ova gitara će vam pružiti inspiraciju i zadovoljstvo svaki put kada je uzmete u ruke. Ako ste u potrazi za visokokvalitetnom električnom gitarom koja će ispuniti vaša očekivanja, RG5170B-BK je definitivno vredna razmatranja. Posetite našu „ MIX“ prodavnicu muzičkih instrumenata i isprobajte ovaj izuzetan instrument kako biste se uverili u njegovu kvalitetu i zvuk.

___________________________________________________________________

Proizvod mozete preuzeti u Mix prodavnicama ili naručiti za dostavu na željenu adresu. :  

Beograd
Maršala Birjuzova 53
011 26 20 478
mix. bgmaloprodaja@gmail. com

Novi Sad
Futoška 36-38
021 452 411
mix. nsmaloprodaja@gmail. com

 Somborska regija:  

025 703 127 , 025 703 332
info@mixmusic-company. com
Viber (samo poruke) :  0652703332

Mix Music Vam nudi i sledece nacine placanja:
karticom (Dina, Master card, Maestro, Visa, American Express) ili cekovima na rate bez kamate.

Saljemo kurirskim sluzbama na kucnu adresu.

GARANCIJA 2 GODINE
Za svaki kupljeni proizvod dobijate
2 godinu garancije na ispravnost rada kupljenog instrumenta!

ID Oglasa: #153715243
Informacije

Najbrže odgovore u vezi cena i asortimana imaćete ako pogledate naš sajt:
www. mixmusiccompany. com

Narudžbine : Najbolje je ako koristite naš Web Shop

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.