slika
slika
slika
1 od 3

Ibanez SA460MBW-SUB Električna gitara

63.945 dinFiksno

Novi Sad
Novo
257
2
pre 3 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
MIX doo
Član od 01.10.2009.
kp izlog

Napomena: svi naši oglasi na KupujemProdajem portalu su informativnog karaktera !
Cene , količine i dostupnost oglašenih artikala podležu promenama bez prethodne ispravke na ovom portalu ( portal ne omogućava komforne i brze izmene za masovniji broj oglasa ).

Proverite dostupnost , cenu i lager (mesto iz kojeg željeni artikal može biti isporučen - nisu svi artikli u svim našim prodavnicama ) putem poruke na portalu, navedenim brojevima telefona ili u prodavnicama.

 

Ibanez SA460MBW-SUB je model elektricne gitare od cvrstog tela iz popularne SA serije koju je Ibanez predstavio 2020. Ova gitara poseduje javorov gornji top oivicen kremastim bindingom na okoume telu(podvrsta mahagonija)pricvrscenom za javorov vrat koji ima 24 pragaj, fingerboard od jatobe sa bindingom I belim tackama kojima su obelezena polja izmedju pragova. Karakteristike:

  • tip vrata: SA Vrat od javora
  • vrh/leđa/telo: Burll Maple vrh / telo okoume
  • Fretboard: Uvezana ebanovina fretboard / Abalone dot inlai
  • prag: srednji prag
  • broj pragova: 22
  • most: T102 tremolo most
  • razmak žice: 10,5 mm
  • Neck pickup: Resolution Single (S) neck pickup Pasivni/keramički
  • srednji pickup: Rezolucija Single (S) srednji pickup Pasivni/keramički
  • bridge pickup: Quantum (H) bridge pickup Pasivni/keramički
  • boja hardvera: hrom

Dizajn električne gitare:  Ibanez SA460MBW-SUB je izrađen u duhu modernog strata sa fino oblikovanim  linijama i udubljenjem na poledjini trupa radi komfornosti.

Finiš tela:  Prekriva deblji sloj poliester laka visokog sjaja. Radi se u dve boje: sunset blue burst(SUB) I Tropical Gris transparent  burst(TQB).

Materijal tela:  Telo je od punog drveta Okoume pokriveno javorovim topom koji je oivicen kremastim bindingom  I sa lepo oblikovanim konturama radi udobnosti.

Vrat električne gitare:  Vtrat gitare je izradjen od jednodelnog javorovog drveta, stabilan I cvrst I izuzetno udoban za sviranje.

Materijal fingerborda:  Fingerboard je od ebonovine oivicen bindingom , sa abalon tackama koje obelezavaju polja. Na vratu su 22 medium praga.

Konfiguracija magneta:  Konfiguracija magneta je HSS (1 Ibanez Quantum humbucker u bridge poziciji  I 2 Ibanez Reolution singla u necku I u middle-u). koji su pasivni/keramicki.

Potenciometri I svič:  Ima 2 potenciometra sa hromiranim metalnim kapicama  za jacinu I boju tona , kao I petopolozajni prekidac za promenu pozicija magneta. I konektor za kabl koji je smesten na prednjoj strani tela.

Bridž, čivije I pragovi: Ibanez  SA460MBW-SUB je opremljen sa Ibanezovim T102  2-point sinhronizovanim tremolom, sa  Ibanez die-cast civijama koje dobro drze stim I ima 22 praga-medium.

Zaključak: Ibanez SA460MBW-SUB je jedna od popularnijih I trazenijih elektricnih gitara u MIX-ovim prodavnicama. Kvalitet , svirljivost , prelep izgled I pristupacna cena su faktor potraznje za ovim instrumentom.

 

Proizvod mozete preuzeti u Mix prodavnicama ili naručiti za dostavu na željenu adresu. :

 

Beograd
Maršala Birjuzova 53
011 26 20 478
mix. bgmaloprodaja@gmail. com

 

Novi Sad
Futoška 36-38
021 452 411
mix. nsmaloprodaja@gmail. com

 

Somborska regija:

025 703 127 , 025 703 332
info@mixmusic-company. com
Viber (samo poruke) : 0652703332

 

Mix Music Vam nudi i sledece nacine placanja:
karticom (Dina, Master card, Maestro, Visa, American Express) ili cekovima na rate bez kamate.

Saljemo kurirskim sluzbama na kucnu adresu.

 

GARANCIJA 2 GODINE
Za svaki kupljeni proizvod dobijate
2 godinu garancije na ispravnost rada kupljenog instrumenta!

ID Oglasa: #151907019
Informacije

Najbrže odgovore u vezi cena i asortimana imaćete ako pogledate naš sajt:
www. mixmusiccompany. com

Narudžbine : Najbolje je ako koristite naš Web Shop

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.