slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Reverend Reeves Gabrels Signature RG-SUS električna gitara

Kontakt

Beograd
Novo
767
3
pre 14 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Music Trade
Član od 27.03.2009.
kp izlog

Reeves Gabrels Signature RG-SUS model je isti kao Reeves Gabrels Signature model osim što je opremljen Sustainiac sistemom za autentični i kontrolisani feedback.
Napravite masivan sustain bez gubitka signala!
Ova svestrana gitara može pokriti sve, od high-gain šredovanja, preko eksperimentalnog rock-a pa sve do teškog blues-a.


Karakteristike:
– Telo: korina
– Magneti: Reeves Gabrels Signature Bridge/Sustainiac Neck
– Kobilica: Wilkinson WVS50 IIK Tremolo
– Vrat: pečeni javor
– Skala: 25 1/2″
– Profil vrata: Medium oval
– Fingerboard: pau fero
– Radijus fingerboarda: 12″
– Pragovi: 22 jumbo
– Truss rod: Dual action
– Čivije: Reverend pin-lock
– Češalj: 43mm Boneite
– Kontrole: Volume, Tone, Bass Contour i 3-way Switch + Sustainiac Switching System
– Žice: 9-42
– Boja:
-Metallic Silver Freeze


Sustainiac System – Napravite kontrolisani, beskonačni feedback i sustain sa Sustainiac sistemom. Kada je isključen Sustainiac sistem se ponaša kao običan humbucker, kada je upaljen sistem proizvodi magnetni puls koji žice dovodi u sustain. Sustainiac prekidač nudi tri moda rada: Fundamental Mode, Harmonic Mode i Mix Mode.


Roasted Maple Neck – ili pečeni javor je javor koji se tretira toplotom od 150 stepeni celzijusa kako bi se uklonili šećeri, vlaga i nečistote. Ovakav javor je lakši, stabilniji i ima predivnu karamel boju. Krajnji rezultat je vrat vintage izgleda koji je stabilan i ne zahteva česta sezonska podešavanja.


Boneite nut – Reverend Guitars na svim svojim gitara ugrađuje češljeve od sintetičke kosti, Boneite materijala koji je konzistentniji od prave kosti, smanjuje frikciju žica i tako poboljšava štim.


Pure Tone Jack – Sve Reverend gitare imaju ugrađen ulaz za gitaru od proizvođača Pure Tone Technologies. Standardni ulazi imaju jedan kontakt ali Pure Tone ulaz ima dva, kako bi audio signal i pouzdanost bili na najvišem nivou.


Treble Bleed Circuit – Sve Reverend gitare imaju ugrađeno Treble Bleed kolo koje „ čuva“ treble dok smanjujete volume kontrolu. Kada smanjite standardnu volume kontrolu osećate kako se gubi treble na tonu, sa Treble Bleed Circuit to više nije slučaj.


Initialed Headstock – Svaka Reverend gitara je ručno potpisana inicijalima tehničara koji je podesio, pregledao i testirao. Takođe, i serijski broj je ručno napisan od strane istog tehničara.



NAPOMENA:  
Ovaj artikal se isporučuje po narudžbini.  


Šaljemo Post Express-om

Music Trade instruments &more
Beograd:  
Music Trade
Jug Bogdanova 14
011/ 4084 932

Novi Sad:  
Music Trade
Šafarikova 20
021/6616-077

ID Oglasa: #79536269
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.