slika
slika
slika
slika
1 od 4

Vintage V6VW Vintage White električna gitara

44.910 dinFiksno

Beograd
Novo
65
1
juče
Odgovara na 86% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Music Media Centar
Član od 25.08.2011.
Svi oglasi

Vintage V6VW Vintage White električna gitara iz Reissued serije nudi vrhunske performanse po umerenoj ceni. Odličan izbor za hobi ili profesionalne muzičare, bilo za probe, nastupe, ili uživanje kod kuće.

  • V6VW je savršen radni instrument - autentičan izbor drveta, odlična izrada, provereni i dokazani Wilkinson hardware i elektronika.
  • Telo od severnoameričke topole (populus deltoides) predstavlja pravi balans između umerene mase i jasnog, rezonantnog zvuka.
  • Posebno motani Wilkinson Alnico V single coil magneti omogućavaju prepoznatljivi ton koji se i očekuje od ovakvog instrumenta, uz odličan odnos snage i odziva. Srednji magnet sa kontra polaritetom potpuno neutrališe brum u drugoj i četvrtoj poziciji.
  • Wilkinson WVC tremolo poseduje specijalno izbušeni sustain blok, bent steel sedla, i osim zvuka nudi i vrlo pouzdan, stabilan štim.
  • Vrat od javora sa 22 praga nosi udoban profil srednje debljine, i odgovara većini svirača, uz radijus od 10 inča.
  • Standardno pouzdane Wilkinson WJ55 E-Z-LOK čivije i NuBone grafitni nut nudopunjuju listu kvaliteta koji se ne očekuju u ovom cenovnom rangu. V6VW dolazi u elegantnom Vintage White finišu u visokom sjaju.

Vintage V6VW Vintage White je instrument u najboljoj tradiciji matične kuće. Odlično izbalansiran, pristupačan, i pogodan za svirače koji cene tradicionalni ton i savremenu upotrebljivost. Sjajan odnos uloženog i dobijenog, tipično za Vintage gitare.

 

Music Media Centar
27. Marta 39                
11000 Beograd
011/334-5617
011/334-0749
063/586-473

ID Oglasa: #163821399
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.