slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

DiMarzio DP192 Chrome Air Zone - ZAMENA

70 €FiksnoZamena moguća

Beograd
Korišćeno
Dostupno odmah
382
24
juče
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Pianoforte online
Član od 17.05.2010.
kp izlog

DIMARZIO DP192 AIR ZONE CHROME HUMBUCKER!

NEZNATNO KORIŠĆEN I SAVRŠENO FUNKCIONALAN!

DiMarzio DP192 AIR ZONE je ozbiljan i vrlo kvalitetan humbucker (dupli magnet) za električnu gitaru.

Dizajn:  DiMarzio DP192BK AIR ZONE je dizajniran 1995. godine kao starinska verzija TONE ZONE humbuckera.

Karakteristike: DiMarzio DP192BK AIR ZONE ima dosta susteina, veliki odziv basa i sjajne harmonike kao kod Tone Zone-a uz dodatnu osetljivost i kontrolu. Odlično se uklapa sa vrlo napucanim pojačalima, što omogućava sviračima da u potpunosti iskoriste masivnu snagu predpojačala bez muljavog zvuka ili nejasne buke. Takođe je odlican neck magnet za jazz svirače koji iz gitare sa čvrstim telom žele da dobiju zvuk kao iz polušupljeg tela gitare i odlično radi u splitovanom i paralelnom režimu.

Pruža izuzetno masni PAF ton i ima  dinamički opseg koji je veoma širok od mekog do tvrđeg pickinga. Kombinacija dvostrukih namagnetisanih rezonantnih kalemova omogućava da zvuk  traje i da izlaze harmonici.

Izuzetan topao ton pruža jazzerima i odlično se kombinuje sa bridge magnetima kao što su THE TONE ZONE, SUPER DISTORTION I SUPER 3.

Preporucuje se za: Neck poziciju, ali takođe mže za bridge poziciju kod gitara sa čvrstim, polušupljim i šupljim telima.

Povezivanje: ima 4 žice

Magnet:  pasivan/Alnico 5

Izlaz:  323

Otpor:  17.49 Kohm

Tonska ekvilizacija je Bass: 8.5 Mid: 8.5, Treble: 5.0

Zaključak: Ako želite vrlo kvalitetan i srednje snažan humbucker za neck poziciju sa širim dinamičkim opsegom za rock i jazz, onda je DiMarzio DP182BK AIR ZONE pravi izbor za vas.  

Stanje u svemu prema priloženim fotografijama!
OBAVEZNO POGLEDATI PRILOŽENI OPIS I KARAKTERISTIKE!
Može zamena za razno, kao i uz drugo iz mojih oglasa.
Ponudite šta imate, pa ćemo se dogovarati.
Navedena cena je za keš!
U zameni je cena 90
€ !
POGLEDAJTE OSTALU PONUDU, KLIKOM NA "KP IZLOG" – PIANOFORTE!

SVA ROBA SA MOJIH OGLASA JE POLOVNA I NEMA GARANCIJU!
SVAKA PROBA JE MOGU
ĆA I POŽELJNA!
EVENTUALNU OPRAVDANU REKLAMACIJU UVAŽAVAM ISKLJUČIVO U ROKU OD 48h OD TRENUTKA PREUZIMANJA ROBE!
U slučaju zamene NE ŠALJEM PRVI, zbog razlike u broju ocena, što molim da uvažite!
Robu šaljem ISKLJUČIVO PREKO POŠTE - POST EKSPRESOM ILI KAO PAKET, ŠTO ZAVISI OD GABARITA POŠILJKE!

 

The best way to describe the DiMarzio Air Zone is to say it is a vintage version of The Tone Zone. It's got the same low string-pull as other DiMarzio Airbuckers for singing sustain, plus it has the big bass response and cool harmonics of The DiMarzio Tone Zone, with extra sensitivity and control. It's a great match for very hot amps, allowing the player to take full advantage of massive preamp gain without turning the sound to mud or fuzzy noise. It is also a great neck pickup for jazz players who need to get the hollow-body archtop sound from a solid body, and it offers exceptionally good split and series-parallel capability.

TONE GUIDE - Output in milivolts:323, Trebble:5, Mid-range:8,5, Bass:8,5; DC Resistance:17.49K, Wiring:4 conductor, Magnet: Alnico 5

ID Oglasa: #163181949
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.