slika
slika
1 od 2

Rowin RE-01 Tape Delay

5.350 dinFiksno

Novi Sad
Novo
352
18
pre 15 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
MIX doo
Član od 01.10.2009.
kp izlog

Napomena:   svi naši oglasi na KupujemProdajem portalu su informativnog karaktera !
Cene , količine i dostupnost oglašenih artikala  podležu promenama bez prethodne  ispravke na ovom portalu ( portal ne omogućava komforne  i brze izmene za masovniji broj  oglasa ).

Proverite dostupnost , cenu i lager (mesto iz kojeg željeni artikal može biti isporučen - nisu svi artikli u svim našim prodavnicama )  putem poruke na portalu, navedenim brojevima telefona ili u prodavnicama.

__________________________________________________________________

 

Ova pedala sa efektom kašnjenja trake (RE-01) ima efekat zrnastog odlaganja. U isto vreme, može se kombinovati sa pomeranjem modulacije filtera da bi se doneo zvuk sličan reverbu, topao i hrapav zvuk je veoma pogodan za neku nostalgičnu muziku. Proizvod ima super bafersko kolo, koje može efikasno zaštititi komponente od oštećenja uzrokovanih prekomernom strujom, što uveliko poboljšava životni vek proizvoda. Originalni suvi signal će postati stereofoničan i bogat.

 

Koristi čip za obradu digitalne reverberacije i analogni signal se ulazi u čip, a zatim se konvertuje u digitalni signal nakon kašnjenja i superpozicije, na kraju se digitalno pretvara u analogne audio signale za izlaz, sa širim dinamičkim opsegom. Ako vam je potrebna dodatna jačina zvuka, možete uključiti prekidač BOOST. Može se obezbediti maksimalno 6 dB dodatne jačine zvuka da biste bili u centru scene.

5 dugmadi za funkciju: dugme FEEBACK, dugme D TIME, dugme MIKS, dugme BOOST, prekidač filtera. Dugme FEEBACK: Podesite broj eha; D dugme TIME: Kontrola vremena kašnjenja; Dugme MIKS: kontroliše odnos mešanja suvog i vlažnog signala; Dugme BOOST: 0 – 6dB podešavanje jačine zvuka; Prekidač filtera: dodajte filtriranje dinamičkom opsegu kašnjenja.

Pravi bajpas: neće uticati na vaš ton dok je pedala isključena. LED indikator pokazuje radno stanje. Ova pedala je napravljena od visokokvalitetne legure cinka, izdržljiva, čvrsta i izuzetna. Apstrakcionistički dizajn, prostor pogodan za pedalboard, čini dobar izgled sa Rovin RE-01 gitarskom pedalom.

Paket uključuje: 1k Rovin RE-01 pedalu, 1k uputstvo za upotrebu.  Imajte na umu da ove gitarske pedale RE serije mogu da koriste 9V bateriju ili 9V napajanje, nisu uključene (polaritet utikača je pozitivan na cevi a negativan u sredini. )

___________________________________________________________________

Proizvod mozete preuzeti u Mix prodavnicama ili naručiti za dostavu na željenu adresu. :  

Beograd
Maršala Birjuzova 53
011 26 20 478
mix. bgmaloprodaja@gmail. com

Novi Sad
Futoška 36-38
021 452 411
mix. nsmaloprodaja@gmail. com

 Somborska regija:  

025 703 127 , 025 703 332
info@mixmusic-company. com
Viber (samo poruke) :  0652703332

Mix Music Vam nudi i sledece nacine placanja:
karticom (Dina, Master card, Maestro, Visa, American Express) ili cekovima na rate bez kamate.

Saljemo kurirskim sluzbama na kucnu adresu.

GARANCIJA 2 GODINE
Za svaki kupljeni proizvod dobijate
2 godinu garancije na ispravnost rada kupljenog instrumenta!

ID Oglasa: #154565460
Informacije

Najbrže odgovore u vezi cena i asortimana imaćete ako pogledate naš sajt:
www. mixmusiccompany. com

Narudžbine : Najbolje je ako koristite naš Web Shop

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.