slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

VOX StompLag IIG Procesor za gitaru - REZERVISANO

70 €

Kragujevac
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
87
9
pre 13 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Dejan
Član od 24.09.2013.
Svi oglasi
Procesor je kao nov, bez tragova korišćenja i prodaje se u originalnoj ambalaži.

Sve što vam treba na jednom mestu!

Podni multi-effect procesori za bas gitaru su tradicionalno bili gabaritni, dizajnirani da ispune sve Vaš zvuk na putu od gitare do pojačala. Trendovi se menjaju, samim tim i ovi procesori su krenuli da zauzimaju sve manje prostora, pošto je naravno u pitanju digitalna obrada signala. Danas imaju veći spektar uloga, kao što je mogućnost da ih povežete u svoj već postojeći pedalboard. Novi Vox-ov Stomplab spektar efekata je jedan takav uređaj, koje će udobno da se uklopi u vaše pedale.

U ovom izdanju postoji 4 pedale i to: IG, IIG, IB, IIB. Kao što i sam naziv kaže IG, IIG su procesori za električnu gitaru dok su IB i IIB procesori za bas gitaru. Kod oba procesora je razlika u tome što II ima expression pedalu za kontrolu nivoa zvuka, wahwah-a i bilo kog drugog parametra koji dodelite pedalici.

Sve Stomplab pedale imaju ugrađen štimer i dolazi sa 120 slotova, kod kojih su 100 preset-i, a 20 su ostavljeni za smeštanje vaših originialnih zvukova. Mogu se koristiti između gitare i pojačala, ali pored glavnog izlaza imaju stereo izlaz za slušalice, za tiho vežbanje. Možeze da vežbate gde hoćete, jer napajanje se može vršiti i putem 4 AA baterije, iako je zamišljeno da se koristi adapter od 9V.

Pristupanje fabrici preset-a i korisničke memroije se vrši putem obrtnog prekidača, kojim se biraju banke - postoji 10 banaka u 10 preseta i jedna banka u kojoj se nalazi korisničkih 20 preset-a. Dva footswitch prekidača za pomeranje u banci.

Fabrički preset-i su kategorizovani po vrsti muzike, tako da su one Jazz/Fusion, Pop1, Pop2, Rock1, Rock2, Heavy Funk1, Funk2, Dance and Other.

Strukturno svaki preset je konstruisan od lanca koji sadrži sedam modula odnosno 7 simulacija određenih pedala, pojačala, kabineta i to:

- pedal
- amp/drive
- cabinet
- noise reduction
- modulation
- delay and reverb.
- noise reduction, koji je univerzalan za sve.

Pedala nudi i kompresiju, razne wah-wah vrste, octaver, akustične simulacije, U-Vibe, tone i efekte sa modulacijama kao i ekspander. Amp/drive modul nudi simulaciju pojačala raznih drive tipova, zaključno sa fuzz i distortion obradom zvuka. Ima 10 pojačala, 8 drive tipa i 12 kabineta.

Modulacija, delay, revern opcije su iste za sve Stomplab pedale, sa 9 tipova. zajedno sa 2 korus opcije, flanger, phaser, tremolo, pitch shift. Ima 9 delay izbora, prostorija, spring i hall reverba, dok 8 izlaza omogućuju da Vam pomogne u tome da li svirate na slušalice ili pojačalo.

Vox kaže da je StompLab serija dizajnirana da bude lako korišćena čak i od novih muzičara, što je i jedan od razloga zašto su preset-i nazvani po vrstama muzike.

Dok preset-i koji se mogu pronaći u ovim bankama su reprezentativni za nominovane žanrove muzike, u mnogim slučajevima upotrebljivi su i za ostale žanrove. Dakle stvar je u tome da ih isprobate i odlučite za šta vam se sviđaju.

Raspon pojačala pokriva direktno ono što jednom gitaristi/basisti treba. Editovanje preset-a kako bi stvorili svoj jedinstven zvuk se radi pritiskom na taster Edit i korišćenjem rotacionog potenciometra za odabir kategorije. Možete izabrati efekat za svaku kategoriju, ali možete i neku ostaviti praznu.

Svaki efekat ima po dva parametra, ali pojačala imaju gain, volume, bas, mid, treble i prisustvo. Treba se našaliti da je ekran toliki da podržava samo dva karaktera, tako da biste morali da se oslanjate na skraćenice koje su objašnjene u knjizi za uputstvo.

Uređaj može biti isključen pritiskom na obe pedale za jednu sekundu, čime biste uključili i hromatski štimer.

Glavna misao za ovu pedalu je da bude praktičnija verzije desktop procesora – koju možete koristiti i kod kuće i na svirci. Ako je uključite između pojačala i gitare, zauzeće veoma malo mesta na bini, a isto tako neće odneti mnogo prostora u vašem pedalboard-u.


-----------------------------------
* Stanje robe se vidi na priloženim fotografijama.
* Dodatne informacije, slike i sve ostalo što vas interesuje tražite pre kupovine, kako bi se na vreme, pre slanja, sve nejasnoće otklonile.
* Robu najradije šaljem Postexpress-om ili preko pošte, ali ako neko želi drugačije, moguć je dogovor.
* Robu šaljem pouzećem ili uplatom na račun pre slanja.
* Poštarinu placa kupac!
* Sva roba je polovna i kao takva nema garanciju, osim ako u oglasu nije navedeno drugačije.
* Trudiću se da u što kraćem vremenskom roku odgovorim na KP ili SMS poruke, a ako vam ipak više odgovara telefonski poziv, zamolio bih da to bude posle 15:00h.
 ----------------------------------
ID Oglasa: #165945490
Informacije

Važno obaveštenje!

Kada se dogovorimo o kupoprodaji, odnosno potvrdite kupovinu, pišem u naslovu oglasa da je roba "REZERVISANA" i ukoliko se posle predomislite automatski dobijate negativnu ocenu. Zato vas molim da pre kupovine dobro razmislite.

Zadržavam pravo da svoju robu prodam kome želim.

Zadržavam pravo da odaberem kako će kupac da plati robu.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.