slika
slika
slika
slika
1 od 4

Torba za gitaru, 12mm postave. NOVO

2.199 din

Beograd | Novi Bg.
Novo
101
7
pre 3 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Djura OPREMA ZA GITARU
Član od 21.01.2015.
kp izlog

Tražite idealno rešenje za transport vaše omiljene gitare? Naša torba za gitaru je savršen izbor za sve gitariste koji žele praktičnost, sigurnost i udobnost.

 

Sa prostranom unutrašnjošću postavljenoj sa slojem od 12mm debljine, vaša gitara je potpuno zaštićena od udaraca, ogrebotina i drugih oštećenja tokom transporta.

 

Torba poseduje jedan veliki džep koji vam omogućava da organizujete kablove, pedale, note ili bilo koji dodatni pribor koji vam je potreban. To znači da možete nositi sve što vam treba u isto vreme dok ste u pokretu.

 

Dodatno, torba poseduje čvrstu ručicu za držanje koja vam omogućava lako uzimanje i nošenje gitare sa sobom bez obzira na okolnosti. Takođe može da se nosi na dva ramena.

 

Ova torba je dizajnirana da odgovara različitim tipovima gitara, uključujući akustične, električne i klasične modele, pružajući vam svestranost i praktičnost u svakoj situaciji. Za gitare do nekih 104cm dužine

 

Samo komplet crni dezen trenutno na stanju

ID Oglasa: #164270491
Informacije

Poštarinu plaća kupac po zvaničnom cenovniku kurirske službe.

Primer poštarine za robu poslatu postexpresom plaćenu po preuzimanju:

do 0,5kg, i do 2000,00din vrednosti - 450,00din

1kg, 3000,00din vrednosti - 520,00din

Račun za naručenu robu dostavljamo na mail koji nam možete proslediti zajedno sa podacima za slanje robe

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.