slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Gitarska pojačala

9.500 din

Kruševac
Korišćeno
Dostupno odmah
28
1
pre 12 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Miros-Lav
Član od 11.05.2012.
Svi oglasi

Mosfet pojačalo 30w Nemačko

Mosfet tehnologija. Malih dimenzija, velikog tona, izvanrednog clean-a. Dva kanala, žičani reverb, Slave out. RFT Mostfet tranzstori SD 347 (zvuk vrlo sličan lampaškom pojačalu), RFT potenciometri i kondenzatiri. Ko ne zna, pomislio bi da je lampaš. Power 30w. Frekfrencijski opseg pojačala: 40Hz-18kHz. Ugrađeni širokopojasni Korejski zvučnici, 6,5 inča, 50/150w, frekfrencijski opseg: 60Hz-20kHz. Ima izlaz za externi kabinet. Pogodno za električne i akustične gitare kao i  za klavijature. Problem sa gain potenciometarom na prvom kanalu. Radio je sada uglavnom ne radi. Prilikom okretanja ponekad se javi. . . Kanal radi kao da je potenciometar na 2-2,5 podeoku. Treba ga očistiti ili eventualno zameniti. Drugi kanal radi bez greške. Dimenzije pojačala (37x21,5x22-15)cm. Instaliran izlaz za externu zvučnu kutiju i sa njom pokriva i veće prostore. Radi na 8 oma. Vintage naprava iz vremena kvaliteta. . . Pravljeno da traje. . .

Cena 9500 din.

 

Pojačalo 30w, Nemačko

Izvanredan clean. Moćni silicijumski tranzistori KD605 Tesla. RFT kondenzatori i potenciometri. Kombinacijom potenciometara Gain i Volume dobija se pristojan drive, veoma sličan lampaškom. Dva ulaza različite osetljivosti. Potennciometri ne šuškaju, ne krče, ne bruje. Jačina 30w-sinus, 50w-muzička. Vrlo glasno, glasnije od 50w kineskih. Odlično prima pedale. Vintage naprava iz vremena kvaliteta. . . Pravljeno da traje. . .
Vintage zvučnici DEW magnetfabrik Dortmund 233, fullrange, 8", kao novi. Veoma glasni, jasni i efikasni. Sa ovim zvučnicima sasvim dovoljno za probe i manje nastupe.

Instaliran izlaz za externu zvučnu kutiju i sa njom pokriva i veće prostore.

Pojačalo radi na 8 oma.

Osim električne,  izvanredno zvuči i ozvučena akustična gitara, tako da, kad sam ovo probao, Marshall AS50D acoustic (Kinez) je postao višak.

Dimenzije: (45,5x25x26-21) cm.

Cena 12000 din.

 

Molim bez poređenja sa kineskim napravama.

 

Tel. 063 875 9848

ID Oglasa: #166228472
Informacije

Najbolje proba i lično preuzimanje. Šaljem ako moram.

Uočeni nedostaci, ako ih ima, detaljno opisani, slike autentične.

U slučaju slanja, uplata avansa.

Uređaj je polovan, bez garancije.

Kome ne odgovaraju uslovi prodaje, ili sumnja u validnost opisa, neka me ne kontaktira.

U zameni, cena veća, ne šaljem prvi, ne plaćam poštarine, samo uz Vašu doplatu.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.