slika
1 od 1

Petz Rosin Remover 5375

1.200 dinFiksno

Beograd
Novo
Dostupno odmah
83
2
pre 13 dana
Guitar Salon Beograd
Član od 09.05.2020.
kp izlog

Guitar Salon Beograd - Specijalizovana prodaja gitara, violina i opreme za muzicke instrumente - Bulevar Zorana Đinđića 45 D

 

Petz Rosin remover 5375

 

Petz Rosin remover 5375 je sredstvo za čišćenje gudačkih instrumenata od ostataka kalafonijuma sa gudačkih instrumenata.

 

Prah od kalafonijuma može oštetiti osteljivu površinu instrumenta.

 

Petz Rosin Remover je idealno sredstvo koje efikasno čisti ostatke od kalafonijuma ali i druge nečistoće a ujedno je bezbedno za površinu gudačkih instrumenata.  


Staklena bočica od 50ml

 

=================================


Prvi specijalizovani salon gitara (klasičnih, flamenko i ozvučenih) i violina u jugoistočnoj Evropi.

U ponudi imamo gitare i violine najvišeg nivoa kvaliteta, namenjene početnicima, hobistima, profesionalcima, srednjoškolcima i koncertnim sviračima.

Koncertni instrumenti iz našeg asortimana su ručni radovi izrađeni u radionicama nekih od najboljih majstora današnjice.

U ponudi imamo sve što je potrebno nekom ko se bavi gitarom i violinom: žice, stalke, podmetače, kalafonijume, sredstva za održavanje, kofere, torbe . . .

 

GUITARSALON DOO BEOGRAD

Bulevar Zorana Đinđića 45 D

Tel: +381 62 150 77 25

EMail: office@guitarsalonbelgrade. com

ID Oglasa: #147506815
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.