slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Giulietti 127 C - Clasic '70 god

Kontakt

Varvarin
Kao novo - nekorišćeno
1.300
5
pre 9 dana
Odgovara na 80% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Galerija Harmonika online
Član od 06.06.2022.
Svi oglasi
Harmonika Giulietti 127 C Clasic, 2+2, kabinska, C grif. O ovom instrumentu ne treba puno diskutovati i pisati, jednostavno rečeno - opako zvuči! ! ! ! Ton harmonike je veoma snažan ujedno i prefinjen. Sa dobrim tonovima Djubaldi i gabaritima 47x19,5, težine oko 12kg. Veoma kvalitetan instrument, proizveden '70 tih godina u prestižnoj fabrici Zerro Sete, koji je tvorac i Petose. Pogodna za preradu na dugmetarsku ili klavirnu tastaturu. Uz harmoniku dolazi i kofer.

ID Oglasa: #149899529
Informacije
Veliki izbor originalnih italijanskih harmonika na jednom mestu. Srpski - Castelfidardo (guerrini, dallape, bugari, piggini, borsini, scandali, morbidoni, zerro sete, titano, elka, accordiola, morbidoni, dise, giullietti, tombolini, bengts bugari. . . ). C grif + prerada = DIREKTNA UŠTEDA ! ! ! Za sve informacije, molim vas kontaktirajte me!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.