slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

Adapter Cable Type C to XLR Microphone 2M

1.700 dinFiksno

Požarevac
Kao novo - nekorišćeno
29
3
juče
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dr Positive
Član od 02.10.2012.
Svi oglasi

Adapter Cable Type C to XLR Microphone  2M

Sa dodatim adapterom:  Adapter USB muski na Type-C zenski

Duzina: 2M

. . . . . . . . . . . . . . . . .

Adapterski kabl za mikrofon tipa-C na XLR, USB C na XLR audio konektor Kompatibilan sa USB 2.0 za pametne telefone i tablete, laptopove.

. . . . . . . . . . . . . . . . .

O ovoj stavci:
【Kabl za snimanje mikrofona】Kabl za mikrofon tipa C je dizajniran za snimanje muzike, karaoka i kućnog zvuka sa mikrofona sa 3-pinski klr portom na računar ili pametni telefon sa usb portom tipa C. Računar ili pametni telefon će moći da snimi digitalnu muziku visokog kvaliteta za vas.
【Ugrađeni vrhunski čip】Kabl za mikrofon tipa c do klr podržava brzine uzorkovanja od 44,1 KHz i 48 kHz. Ugrađen vrhunski D/A čip za konverziju, prilikom prenosa mikrofona / klavira / bas signala na računar, može biti savršeno kompatibilan sa računarom bez drugih drajvera i može poboljšati autentičnost zvuka, kako bi se osiguralo da signal je visoke definicije bez zujanja ili izobličenja kada je mikrofon povezan sa računarom. Pogodan je za binu i studio za snimanje.
【Nov Noise High Fideliti Sound Kualiti】USB c to klr audio adapter koristi visokokvalitetnu zaštićenu žicu i priključni utikač od legure cinka, koji može prenositi zvuk visokog kvaliteta. PVC izolacioni materijal i zaštitni sloj od bakra visoke gustine mogu smanjiti šum i gubitak signala, a bakarni provodnik bez kiseonika može poboljšati prenos signala kako bi se postigao tihi rad
【Kompatibilnost】 XLR na USB C audio konektor je kompatibilan sa USB2.0. Primenljivo na računare sa portovima tipa C, kao što su Windows 98se / 2000 / XP / Vista / Win 7 / Win8 / Win10 / Mac OS, itd, kompatibilan sa većinom softvera za snimanje. Nekompatibilan sa Wbokw PS i uređajima za igre.
【Plug and Plai】 XLR na USB C kabl mikrofona podržava plug and plai bez ikakvog drugog operativnog hardvera i drajvera. Samo povežite klr utikač sa mikrofonom i uključite ttipe c interfejs u ​​port računara da biste računar pretvorili u gitarsko pojačalo i sistem za snimanje.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

-Pogledajte i preostale oglase!
-Radna Garancija na ispravnost uredjaja 5 dana
-Uredjaji se detaljno testiraju i kontrolisu pre oglasavanja
-Zamena ne dolazi u obzir(ako nije drugacije precizirana)
-Sugerisem buducim kupcima da sva pitanja i primedbe
upute pre kupovine naznacenog proizvoda.
U slucaju reklamacije ili povrata robe iz bilo kog razloga
 ako se nismo drugacije dogovorili postarinu placa kupac.  
- Prilikom kupovine serijski brojevi se upisuju
i same komponente se obelezavaju zbog obostrane sigurnosti.
-Roba se pakuje kvalitetno i dobro zbog mogucnosti ostecenja.
-Slanje kurirskom sluzbom(iskljucivo:
 Post expressom)drugom postom ili licno preuzimanje(po zelji)
Kontakt preko K. P. (9-20 h)
Preko vibera od: (10h do 22h)
063/82 170 23

 

ID Oglasa: #162592727
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.