slika
slika
slika
slika
1 od 4

Bežični Bluetooth karaoke mikrofon sa zvučnikom

1.590 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
3
0
pre 13 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Poruči - Pokupi
Član od 11.09.2013.
Svi oglasi

Mikrofon sa zvucnikom je bukvalno univerzalni poklon za sve prilike i sve uzraste. Koriste ga mališani a ništa manje i stariji. Za one koji nisu upoznati čemu služi karaoke mikrofon, ukratko. Preko bluetooth a se poveže sa telefonom, sve što pustite na telefonu se reprodukuje na zvučnik mikrofona. Dakle, možete pevati i ujedno puštati muziku. Na zvučniku mikrofona će se čuti vaš glas i muzika koju puštate. U daljem delu teksta opširnije. Karaoke mikrofon – Funkcije Povezivanje sa uređajima preko bluetooth-a Ubacivanje SD kartice i USB-a sa pesmama Led osvetljenje Ima opciju za promenu glasa. Nešto više o ovoj opciji u daljem delu teksta. Pored bluetooth-a može se sa ostalim uređajima povezati preko AUX kabla. Kapacitet baterije 1800 mAh. Domet bluetooth-a 10 metara. Kako se koristi karaoke mikrofon Pri prvom pokretanju mikrofona, nije potrebno formirati bateriju. Mikrofon se pokreće tako što malo duže zadržite dugme za paljenje. Zatim u podešavanjima na vašem telefonu uključite bluetooth. Nakon toga će vam se izlistati svi dostupni uređaji. Pronađite naziv ovog karaoke mikrofona WS-858 i povežite se. To je sve. Uređaj je spreman, možete sad pustiti neku pesmu na youtub-u ili direktno na telefonu i ona će se čuti na zvučniku mikrofona a ujedno i vaš glas. Puštanje muzike preko SD kartice ili USB fles memorije Pored standardnog povezivanja preko bluetooh-a karaoke mikrofon ima opciju da muziku učitava direktno sa SD kartice ili USB flesh memorije. Sve što je potrebno da uradite je da ubacite jednu od ove dve kartice i da na njima imate snimljene pesme, mikrofon će prepoznati da ste ubacili i sam će se prebaciti u mod pokretanja muzike sa kartice. Komande za prebacivanje pesme na neku drugu se nalaze na mikrofonu. Ukoliko se odlučite za povezivanje kablom, i to je moguće. Na karaoke mikrofonu se nalazi ulaz za AUX kabal standardne veličine 3,5 mm. Jednostavno jedan kraj kabla ubacite u telefon a drugi u mikrofon i na taj način se ostvari veza. Promena boje glasa Karaoke bluetooth mikrofon ima opciju promene glasa. U svojoj memoriji ima do 5 promena. Možete zvučati kao beba, glas žene i još par zanimljivih tonova. Dakle, sve što izgovorite on provuče kroz svoj filter i izobliči glas.

ID Oglasa: #165866844
Informacije

Poštovani kupci,

Robu šaljem AKS brzom poštom, sa njima imam ugovor. Cena dostave za sve pakete je oko 400 din  nezavisno od težine i otkupa. Moguće je više proizvoda staviti u jedan paket.  

Moguće je i lično preuzimanje na mojoj adresi,  NE NOSIM PO GRADU.

 

Hvala na razmevanju.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.