slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Bluetoth karaoke zvučnik i mikrofon MK-02

2.990 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
47
1
pre 10 dana
Odgovara na 89% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
David
Član od 09.03.2013.
kp izlog
*****Jak i kvalitetan zvuk*****

*****LED svetlo*****

*****3 boje - bela, roze i plava*****


Bluetooth Zvučnik i Mikrofon MK-02 

- Moćni karaoke zvučnik ~ Ovaj karaoke zvučnik ima manju veličinu, ali moćne funkcije. Sa 10W jakim i nadograđenim audio drajverom, čini kvalitet zvuka jasnijim i uravnoteženijim i daje vam 360° stereo surround zvučne efekte.

- 4 načina veze i bežični Bluetooth 5.1 mikrofon ~ Bežična Bluetooth veza, 3.5 mm AUX veza, podrška za USB i TF karticu. Zvučnik i mikrofon se automatski povezuju kada se uključe. Trenutno uparivanje, automatsko ponovno povezivanje. Zvučnik se povezuje preko Bluetooth-a sa vašim telefonom, tabletom, laptopom i drugim uređajima koji podržavaju Bluetooth.

️- Zanimljivi zvučni efekati ~ Ima 10 magičnih zvučnih efekata: originalni, surround zvuk, čudovište, beba, žena, muškarac, itd. , koji mogu zadovoljiti više potreba i doneti više zabave. Savršeno za žurke, porodična okupljanja na otvorenom, učionice, govore i mnoge druge prilike.

- ️️Dinamic LED svetlo ~ Ovaj bežični zvučnik za karaoke ima 13 režima osvetljenja. Stvara impresivno i dinamično karaoke iskustvo. Alternativno, možete pritisnuti i držati LED dugme da biste isključili svetlo.

 

 
ID Oglasa: #162467530
Informacije
Pošiljke uglavnom šaljem Post Expressom, po vašoj želji običnim ili CC koji je nešto sporiji ali košta 200 dinara fiksno, a moguće je lično preuzimanje na teritoriji Beograda u bilo koje doba na Banovom brdu ili nekom drugom mestu koje nam odgovara.

Uvažavam reklamacije na ispravnost i kvalitet.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.