slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Yamaha PSR-F52 klavijatura

16.460 din

Pančevo
Kao novo - nekorišćeno
479
2
juče
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Music Centar 066-550-43-34
Član od 18.11.2014.
Svi oglasi

PSR-F52 je savršena klavijatura za sve koji žele da nauče da sviraju. Ima sve funkcije koje su vam potrebne za vaše prvo iskustvo sviranja. Ima li boljeg načina da se okušate u stvaranju muzike nego na klavijaturi svetski poznatog proizvođača instrumenata Yamaha? PSR-F52 nudi solidnu osnovu za svakoga ko želi da počne da svira klavijaturu.

 Ne samo klaviri, gitare ili duvački instrumenti, Yamaha PSR-F52 je opremljena zvucima instrumenata (Voices) koji su neophodni za izvođenje muzike iz mnogih različitih regiona. Funkcija automatske pratnje (Style) pruža zabavu sviranja sa virtuelnim bendom i sadrži različite stilove, ne samo standardne žanrove kao što su rok ili džez, već i one koji obuhvataju suštinu muzike omiljene u mnogim različitim zemljama.

Štaviše, PSR-F52 je pun funkcija koje su odlične i za početnike. Besplatno preuzimanje Songbook-a koji ima puno standardnih melodija, video zapisa sa lekcijama, funkciju Smart Chord za uživanje u funkciji Style bez znanja kako da svirate akorde. . . i još mnogo toga!

Ovo je klavijatura za svakog početnika, bez obzira na njegovo iskustvo ili stil koji želi da svira.

Važne tačke prilikom kupovine klavijature uključuju kvalitet zvuka i jednostavnost za korišćenje, ali i poverenje u bezbednost, čvrstinu i izdržljivost instrumenta. Naši rigorozni standardi kvaliteta za izdržavanje zahtevnih potreba profesionalnih muzičara i postprodajna  podrška su razlozi zbog kojih ljudi širom sveta preferiraju Yamaha muzičke instrumente.

61 kljuc 32-notna polifonija 136 Glasovi 158 Stilovi 69 unapred podešenih pesama Duo-Mode Podešavanje jednim dodirom Panel Sustain Sinc Start Part Mute Metronome Transpose Sound Boost Smart-Chord zvučnik 2k 2,5 V radi i sa baterijama priključak: napajanje i slušalice dimenzije: 920 k 266 k 73 mm Težina: 2,8 kg

Pre dolaska u prodavnicu proverite da li ima na stanju Vas željeni artikal.  

MUSIC CENTAR PANČEVO 

Ive Kurjackog 44

066 550 43 34 

Radno vreme prodavnice 

Pon-Pet: 10-19h 

Subota: 09-13h 

Pogledajte ostale naše oglase klikom na svi oglasi. Šaljemo brzom poštom.  

ID Oglasa: #148100700
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.