slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Pianino NOVI Zimmermann Studio S 8

948.000 din

Beograd
Novo
63
0
juče
C. Bechstein centar Beograd
Član od 04.02.2023.
Svi oglasi

Pristupačan koncertni pianino - savršen za studije za snimanje, fakultete, muzičke škole ili vašu kuću.

 

Studio S 8 je fortissimo među Zimmermanovim klavirima

 

Svetla se prigušuju, zavesa se otvara, prvi tonovi se čuju – i odmah znate: Zimmermann Studio S 8 je rođen da bude koncertni klavir. On pretvara vaš stan u koncertnu binu i bez problema ispunjava i visoke prostore, studija za snimanje ili salu muzičke škole ili fakulteta. Ovaj instrument nema tremu, ispunjava svaku prostoriju sofisticiranim punim zvukom zbog kojeg bi neki drugi klaviri u tajnosti okrenuli glavu u znak odobravanja. Njegovo veličanstveno telo donosi zadovoljavajuću rezonancu, topao, snažan zvuk i bas koji možete osetiti. Jedina stvar na kojoj se prijatno ustručava je njegova cena – zaista sofisticirani klavir.

 

Zimmermann by C. Bechstein

DESIGNED BY C. BECHSTEIN

 

Zimmermann - to znači prvo i najvažnije: svirajte srećni. Uživajte u divnom zvuku po zaista fer ceni. Zbog toga je sve naše klavire i pianina dizajnirao, konstruisao i takođe kontrolisao C. Bechstein. Kao što možete čuti. Samo na taj način možemo se približiti ostvarenju naše misije: želimo da svi imaju priliku da sviraju na kvalitetnom akustičnom klaviru.

 

Dimenzije V 132 cm × Š 149 cm × D 66 cm Težina 255 kg

5-godišnja garancija

 

https: //www. bechstein. com/en/upright-grand-pianos/zimmermann-studio-s-8/

 

https: //www. youtube. com/watch? app=desktop&v=2Z29ilLn_Uw

 

 

 

 

ID Oglasa: #161503578
Informacije

Klaviri i Pianina: C. Bechstein Concert, C. Bechstein Academy,  W. Hoffmann i Zimmermann.

 

C. Bechstein proizvodi čuvene klavire i pianina još od 1853. godine. Poznati pijanisti i kompozitori kao što su Liszt, Debussy, Godowsky, Schnabel, Backhaus, Rubinstein i Bolet voleli su da nastupaju na Bechsteinu.

 

http: //www. bechstein. rs/

info@bechstein. rs

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.