slika
slika
slika
1 od 3

Električni klavir marke Tehnics SX P50

Kontakt

Novi Pazar
Korišćeno
Dostupno odmah
26
1
pre 13 dana
Električni Klavir
Član od 11.03.2024.
Svi oglasi
 Na prodaju Technics SX-P50 elektricna klavijatura dizajnirana za profesionalne muzičare i muzičke entuzijaste. Veoma očuvana, malo korišćena i u potpunosti ispravna. Cena po dogovoru. U sklopu ide i stalak i torba za nošenje, i još neki tasteri, za više informacija pozovite. Svojim elegantnim i kompaktnim dizajnom nudi prenosivost bez kompromisa u pogledu performansi. Tastatura ima niz visokokvalitetnih ugrađenih zvukova, uključujući klavir, orgulje, gudače i još mnogo toga, pružajući svestran raspon tonova koji odgovaraju različitim muzičkim stilovima.

SX-P50 ima tastaturu pune veličine, ponderisanu sa 88 tastera, koja nudi isti osećaj i odziv kao akustični klavir. Ovo omogućava izražajno sviranje i autentičnije iskustvo klavira. Tastatura takođe ima osetljivost na dodir, što znači da se jačina i ton zvuka mogu kontrolisati na osnovu pritiska koji se primenjuje na tastere.
Pored svojih impresivnih zvučnih mogućnosti, SX-P50 nudi niz mogućnosti povezivanja. Uključuje MIDI kompatibilnost, omogućavajući mu povezivanje s drugim MIDI uređajima radi poboljšane kontrole i integracije. Tastatura takođe ima ugrađene zvučnike, što je čini pogodnom i za ličnu praksu i za male performanse. SX-P50 je dizajniran sa ergonomijom na umu, sa interfejsom prilagođenim korisniku i intuitivnim kontrolama. Takođe uključuje priključak za slušalice za privatnu praksu ili sesije snimanja.
ID Oglasa: #165962280
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.