slika
slika
1 od 2

Akai Midimix

11.700 din

Beograd
Novo
385
18
pre 9 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Mitros Music
Član od 31.07.2009.
Svi oglasi

Total Mixing Performance in a Small Package

MIDImix is a portable compact high-performance mixer that has the unique ability to control your Digital Audio Workstation (DAW) with the press of a single button, giving all musicians and producers complete, uncomplicated mastery over mixing and processing of their digital music creations on the go.

Until now, you had to build and layer your mixes at the performance site first, then transfer that mix at a later time to your DAW for post-mix processing and manipulation. What a pain. This is not the way you’d like to do it, because of the time lag between constructing the initial mix and then not being able to work on it until later in your DAW. This meant you only had a limited ability to create the exact mix you wanted in real time.

 

Fiskalni račun i garancija


Kupovina online, telefonom ili u našim prodavnicama
Isporuka na kućnu adresu

Mitros Music prodavnice:

BEOGRAD:  
Admirala Geprata 10
011 76 17 400
bgshop@mitrosmusic. com

NOVI SAD:  
Sutjeska 2, SPC SPENS
021 450 800
nsshop@mitrosmusic. com

NIŠ:  
Obrenovićeva BB, TC Kalča
018 250 670
nishop@mitrosmusic. com

 

Karakteristike:

 

  • 8 Faders, 1 master fader
  • 24 Rotary knobs: 3 per channel
  • 16 Buttons: Mute, Solo and Record per channel
  • Totalsync function button sends all settings with one click to the DAW
  • Connection for a Kensington lock
  • Default mapping for Ableton Live
  • System Requirements: Mac OSX 10.4.11 or later (at least 10.5 recommended), Windows XP or later (at least Vista recommended), 1 free USB port
  • Dimensions: 239 x 201 x 30 mm
  • Weight: 700 g

 

Svi artikli na sajtu su prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni.
Artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.
Mitros Music Company zadržava pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave na sajtu i na KP portalu.   

ID Oglasa: #140567980
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.