slika
slika
slika
1 od 3

Samson CR288 ESWC288PRESEI Bežični sistem

Kontakt

Novi Sad
Novo
128
1
juče
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
MIX doo
Član od 01.10.2009.
kp izlog

Napomena:   svi naši oglasi na KupujemProdajem portalu su informativnog karaktera !
Cene , količine i dostupnost oglašenih artikala  podležu promenama bez prethodne  ispravke na ovom portalu ( portal ne omogućava komforne  i brze izmene za masovniji broj  oglasa ).

Proverite dostupnost , cenu i lager (mesto iz kojeg željeni artikal može biti isporučen - nisu svi artikli u svim našim prodavnicama )  putem poruke na portalu, navedenim brojevima telefona ili u prodavnicama.

__________________________________________________________________

 

Samson uklanja brigu oko bežične veze sa Concert 288 Presentation Vireless Sistem. Nudeći jednostavno podešavanje, besprekoran rad i vrhunski zvuk, to je idealno UHF bežično rešenje visokih performansi za razne poslovne, bogomolje, pitanja i odgovore i obrazovne prezentacije gde su potrebna dva korisnika.

 

Dvokanalni Concert 288 Presentation omogućava da do 12 sistema (24 izvođača) rade istovremeno (zavisno od regiona). Concert 288 Presentation pruža oba izvođača impresivan opseg od 300′ bežičnog rada između predajnika i prijemnika, čineći sistem idealnim za velike bine i učešće publike. Da bi se obezbedile performanse bez smetnji, Concert 288 Presentation ima istinski raznovrsni dizajn. Ako dođe do ispadanja, tonski taster prijemnika pokreće funkciju automatskog isključivanja zvuka kako bi eliminisao bilo kakvu pozadinu dok se signal ne vrati.

 

Sa prednjom pločom prilagođenom korisniku, CR288 bežični prijemnik omogućava sistemu brzo i lako podešavanje. Da biste pronašli svoj optimalni kanal, CR288 ima dva dugmeta Select za automatsku sinhronizaciju kanala prijemnika i predajnika putem infracrvenog signala. Panel takođe sadrži dvostruki 7-segmentni LED za radne kanale, dva dugmeta za jačinu zvuka, dve podešene antene, kao i indikatore Readi i Peak za optimalnu funkcionalnost i praćenje. Zadnja strana prijemnika ima dva odvojena balansirana KSLR izlaza za usmeravanje signala na dva odvojena kanala miksera, kao i 1/4″ nebalansirani miks izlaz koji kondenzuje oba signala na jedan kanal za direktnu vezu u PA zvučnik.

 

Prezentacija Concert 288 sadrži dva CB288 Beltpack predajnika, dva LM5 Lavalier mikrofona sa konektorima za zaključavanje i dva HS5 mikrofona za slušalice sa konektorima za zaključavanje. Ove opcije mikrofona donose maksimalnu svestranost bilo kojoj aplikaciji sa dva korisnika, posebno dinamičnim prezentacijama i situacijama intervjua. Predajnici, koji mogu da rade do osam sati na po dve AA baterije, projektovani su do najsitnijih detalja da obezbede vrhunsku reprodukciju zvuka.

 

Sa Samsonovim Concert 288 Presentation Vireless Sistem, napredna tehnologija i potpuna svestranost se kombinuju da bi obezbedili visokokvalitetne bežične performanse gde god je to potrebno poslovnim profesionalcima, edukatorima i drugima.

___________________________________________________________________

Proizvod mozete preuzeti u Mix prodavnicama ili naručiti za dostavu na željenu adresu. :  

Beograd
Maršala Birjuzova 53
011 26 20 478
mix. bgmaloprodaja@gmail. com

Novi Sad
Futoška 36-38
021 452 411
mix. nsmaloprodaja@gmail. com

 Somborska regija:  

025 703 127 , 025 703 332
info@mixmusic-company. com
Viber (samo poruke) :  0652703332

Mix Music Vam nudi i sledece nacine placanja:
karticom (Dina, Master card, Maestro, Visa, American Express) ili cekovima na rate bez kamate.

Saljemo kurirskim sluzbama na kucnu adresu.

GARANCIJA 2 GODINE
Za svaki kupljeni proizvod dobijate
2 godinu garancije na ispravnost rada kupljenog instrumenta!

ID Oglasa: #152453840
Informacije

Najbrže odgovore u vezi cena i asortimana imaćete ako pogledate naš sajt:
www. mixmusiccompany. com

Narudžbine : Najbolje je ako koristite naš Web Shop

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.