slika
1 od 1

Saramonic UWMIC9 rx9+tx9

42.960 din

Beograd
Novo
39
0
pre 10 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Player Music Shop
Član od 25.08.2009.
Svi oglasi

Player je jedan od regionalnih lidera u prodaji muzičke opreme i instrumenata.

U ponudi ima širok asortiman najeminentnijih svetskih proizvođača studijske, Pro,
DJ opreme, i rasvete.

Svakom kupovinom, dobija se fiskalni račun i garancija u trajanju od dve godine,
sa obezbeđenim zvaničnim servisom.

Moguće je plaćanje na 12 rata Banca Intesa kreditnim karticama - ukoliko robu kupite preko našeg web shopa ili u našim prodavnicama.

Za svaku kupovinu u vrednosti preko 2000 RSD poštarina je besplatna
na teritoriji Srbije!

Kako biste pogledali kompletan asortiman proizvoda, posetite naš web shop.

 

Saramonic UwMic9 RX9+TX9 je prenosivi UHF bežični sistem mikrofona bubice koji se kači na kameru koji pruža kristalno jasan zvuk kvaliteta za emitovanje, i ima moćne funkcije koje u mnogome premašuju mogućnosti bežičnih sistema  koji su skuplji preko dva puta. Uključeni dvokanalni RX9 prijemnik omogućava vam rad sa dva odvojena bežična mikrofona uz dodavanje dodatnog predajnika (koji se prodaje odvojeno). Ovaj sistem je savršen za DSLR, video kamere ili diktafone za snimanje intervjua,  filmskih dijaloga, snimanja na terenu, emitovanje TV programa, izveštavanje, vlogging, YouTube snimke i još mnogo toga. Sve komponente su u čvrstoj metalnoj konstrukciji  i pružaju odličan kvalitet zvuka u jeftinom paketu. Ovaj kit je ultra kompaktan, lagan i lako se nosi gde god da krenete da snimate.

 

UwMic9 se neverovatno lako koristi. Spreman je za rad čim se izvadi iz kutije. Samo ga uključite i krenite. Koristi UHF (Ultra High Frequency) spektar, što vam pomaže da izbegnete interference, a na njihov 514-596 MHz opseg ne utiče zabrana FCC u pohledu 600 MHz frekvencija. Ugrađena funkcija automatskog skeniranja detektuje najbolji dostupan kanal za vas i infracrvena sinhronizacija čini ovaj proces izuzetno lakim. Pregledni LCD displej sa pozadinskim osvetljenjem omogućava vam da vršite brza podešavanja na intuitivnim menijima u najsvetlijim i najtamnijim okruženjima. RX9 prijemnik ima i izlaz za slušalice, što omogućava audio monitoring u realnom vremenu ukoliko vašoj kameri nedostaje izlaz za slušalice.

Kompaktni, dvokanalni RX9 prijemnik ima dva odovojena bežična prijemnika. To vam daje mogućnost rada sa dva odvojena bežična mikrofona u bilo koje vreme, jednostavnim dodavanjem dodatnog opcionog predajnika. 1/8” (3.5mm) mini-utikač za zaključavanje i XLR izlazni kablovi su uključeni tako da možete da koristite UwMic9 sa DSLR, kamerama bez ogledala, kamerama za snimanje filmova, kamkorderima, profesionalnim video kamerama, diktatofonima i još mnogo toga. Ovaj fleksibilni sistem može da se koristi za prenos line-level zvukova, kao što je izlaz sa miksete. Ovo može biti korisno na venčanjima i drugim događajima, gde je potrebno da bežično snimate kristalno jasne zvukove sa zvučne ploče.

Druga sjajna stvar je što je UwMic9 proširiv. Opcioni predajnici i izlazni kablovi (koji se odvojeno prodaju) su dostupni, dajući vam apsolutnu fleksibilnost. Lako dodajte dodatni pojasni predajnik i mikrofon bubicu ili dva bežična ručna mikrofona, ili koristite bežične plug-on predajnike. Možete i da povežete uključen RX9 prijemnik na pametne telefone, tablete, računare, GoPro kamere i još mnogo toga uz opcione izlazne kablove, UwMic9 RX9+TX9 je visokokvalitetni sistem sa profesionalnim karakteristikama, odličnim kvalitetom zvuka i odličnom povoljnom cenom.

  • UHF bežični mikrofonski sistem sa dvokanalnim prenosivim prijemnikom koji se kači na kameru koji se lako može proširiti uz dodavanje drugog predajnika
  • Lak za upotrebu i radi direktno izvađen iz kutije sa plug-and-play funkcijom
  • Ugrađen izlaz za slušalice tako da uvek možete da čujete svoj zvuk — čak i kada vaša kamera nema mikrofonski ulaz
  • Čvrsta svemetalna konstrukcija sa preglednim LCD displejem sa pozadinskim osvetljenjem
  • Omogućava rad do 100m udaljenosti sa funkcijom automatskog skeniranja kako bi se pronašli najbolji kanali i infracrveno svetlo čini lako sinkovanje kanala

RX9 prijemnik

Kanali: 96 kanala za biranje u 2 grupr (A i B)

Bežični frekventni opseg: 514 MHz - 596 MHz

Tip oscilatora: PLL sintisajzer

Izlaz: 1/8” (3.5mm) TRS mini-džek za zaključavanje

Antena: 1/4 λ žična antena

Jačina udio izlaza: -60 dBV

Izlazna jačina slušalica: 30mW (16 ohm)

Osetljivost: -95 dBm

Odnos signal/šum: 70 dB ili više

Glasovno kašnjenje: 12 ms

Referentno odstupanje: +/- 5 kHz (-60 dBV, 1 kHz input)

Frekventni odziv: 40 Hz to 18 kHz (+/- 3dB)

Distorzija: 0.5% ili manje

Suzbijanje šumova: -60 dB

Baterije: 2 LR6/AA

Dimenzije: 6.73 x 2.5 x 1.18” (170.9 x 63.5 x 30.0mm)

Težina: 7.72 oz (218.7g) (bez baterija)

ID Oglasa: #152488112
Informacije

Player | Muzičke Prodavnice

BEOGRAD:  
Svetogorska 9
+381 11 33-47-615

ZEMUN:  
Ugrinovački Put 10n
+381 11 3739 701

NOVI SAD:  
Futoški Put 1
+381 21 30 10 626

NIŠ:  
Cara Dušana 85
+381 18 32 11 496

 

Mi smo prodavnica sa vrlo velikim lagerom.
Usled potražnje i promena stanja na dnevnom nivou, molimo vas da proverite stanje i cenu proizvoda za koji ste zainteresovani.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.